E eşinikaybedençorap Kayıtlı Üye 24 Nis 2017 #1 Nick değiştirme şansım var mı? Varsa nasıl değiştirebilirim?
dynamic apnea Kayıtlı Üye 24 Nis 2017 #2 Sn Origanum'a özel mesaj yoluyla talebinizi iletebilirsiniz.
yeşilZeytin Kayıtlı Üye 16 May 2019 #4 eşinikaybedençorap' Alıntı: Nick değiştirme şansım var mı? Varsa nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla ... 2017'de yazılmış. şayet bu değişmemiş haliyse bırakın değişmesin bence.
eşinikaybedençorap' Alıntı: Nick değiştirme şansım var mı? Varsa nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla ... 2017'de yazılmış. şayet bu değişmemiş haliyse bırakın değişmesin bence.
Mr. Şeytan Banlı Kullanıcı 16 May 2019 #5 yay' Alıntı: Bu konuda ben de bilgi alabilir miyim? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Modlardan birisine bunun için mesaj atınca kırmayıp yapıyordu ama kimdi bilmiyorum. Normalde isim değişikliği yok diye biliyorum.
yay' Alıntı: Bu konuda ben de bilgi alabilir miyim? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Modlardan birisine bunun için mesaj atınca kırmayıp yapıyordu ama kimdi bilmiyorum. Normalde isim değişikliği yok diye biliyorum.