yoel34
Kayıtlı Üye
Merhaba, Rüyalarımda ara sıra ilginç şeyler yaşıyorum. Bugün gördüğüm rüyada şeytan ve askerleriyle mücadele ediyordum. Ellerinden birilerini kurtarmaya çalışıyordum. Yalnız şeytan kadın kılığındaydı. Rüyanın yaşandığı yer ise, daha önce ailemize büyü yapan akrabamızın evinin bodrum katı. Daha öncede rüyalarımda bu evde çeşitli şeyler görüp yaşamıştım. Bir rüyamda cehennem ateşi çukurları görüyordum, başlarında zebanilerin olduğu. Ve ne tesadüfse ne zaman bu tarz rüyalarım yoğunlaşsa, yaşadığım evde farklı şeyler görüyorum. Uçarak hızlıca hareket eden siyah gölgeler görüyorum. Bugünde bu gölgeden gördüm, önümden hızlıca uçarak geçti. Bu durumun Rüyalarla bağlantısını şu an için bilmiyorum.
Ayrıca içimdeki his sürekli 3. gözümü açmam yönünde yönlendiriyor beni. İnanç olarak Hristiyanım. Nasıl bir yol almalıyım, nereden başlamalıyım? Bu bir aldatmaca olabilir mi sizce?
Ayrıca içimdeki his sürekli 3. gözümü açmam yönünde yönlendiriyor beni. İnanç olarak Hristiyanım. Nasıl bir yol almalıyım, nereden başlamalıyım? Bu bir aldatmaca olabilir mi sizce?