Nonfiguratif-1
Kayıtlı Üye
Herkese merhaba, yaklasik bir ay once ellerimdeki enerji cikisini farkettim. Ve kendi bedenimde etkisini deneyimlemeye calistim.bacaklarima dogru elimdeki enerjiyi yonelttigimde tum bedenimin hareketlendigini hissettim.tum kaslarim ve damarlarimda hissettim.Hangi holgeme yonetsem hareketlendiriyor ve ben bu konuya yabanciyim. Neler oldugunu anlayamiyorum. Sadece bir kac ay oncesindeki ruyam geliyor zihnime. Ruyamda ; yogun bir enerjiye dogru cekiliyordum ve birden uyandim.ruya olmasinin rahatligini yasayarak sag tarafima dogru uzandim.ve bu uyaniklik halimde birden gogus kafesimden bir seyin dustugunu hissettim.metal gibi ve ellerimle yatagi yokladim ne bu diye.hicbir sey yok bunun saskinligini yasarken birden gobegimin tam alt bolgesinden cepecevre dolanarak bir seyin cozulup gittigini tekrar hissettim.sanki cipplak tenimde bir kusak bagliydi ve cozulup gitti.hicbir anlam veremedim ve bir kac ay sonra bu enerji aciga cikti ellerimde. Bunun ardi sira tekrar bir ruya gordum.ruyamda uzaya dogru firlayarak ucuyordum, cok hizli ve cok korku hissettim.korkuyu hissettigimde durmaya calisiyordum ama duramiyordum. Sonra uyandim bu kez sirtimda ensemden tum omurum boyunca bir hareket oldu . Neler oluyor bana?