"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Negatif İnsanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan majoris24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

majoris24

Kayıtlı Üye
Hayatıma sürekli bilmeyerek negatif insanları çekiyor, onlardan manevi anlamda zarar görüyorum ancak bu kısır döngüden kurtulamıyorum. Bu sefer farklı dediğim her ne varsa sonuç hep aynı kapıya çıkıyor. Bu konuyla ilgili görüşlerinizi alabilir miyim ?

Hayatıma sürekli bilmeyerek negatif insanları çekiyor, onlardan manevi anlamda zarar görüyorum ancak bu kısır döngüden kurtulamıyorum. Bu sefer farklı dediğim her ne varsa sonuç hep aynı kapıya çıkıyor. Bu konuyla ilgili görüşlerinizi alabilir miyim ?
Hepsine canınız cehenneme diyerek at tekmeyi,kov hayatından. Elbet bi tane iyi çıkar diğerleri çöp

Birden fazla sebebi var.

1. Aynalama
2. Hayır demekten yoksunluk
3. Hayatı toz pembe görmek
4. Negatif insanların varlığına inanç beslemek ama kabul edememek
5. Gizli Mazoşizm (!)

Liste böyle uzar gider.. Almanız gereken ders neyse alıp çıkın bu karmaşadan. Absoluta yöntemleri sunmuş, bir an önce başlamanızda fayda var.

Birden fazla sebebi var.

1. Aynalama
2. Hayır demekten yoksunluk
3. Hayatı toz pembe görmek
4. Negatif insanların varlığına inanç beslemek ama kabul edememek
5. Gizli Mazoşizm (!)

Liste böyle uzar gider.. Almanız gereken ders neyse alıp çıkın bu karmaşadan. Absoluta yöntemleri sunmuş, bir an önce başlamanızda fayda var.
çok teşekkür ederim

Menfaat çakışması her zaman bir taraf için negatif sonuçlanır , senden bir çıkarı olmayan insanlar bulabilirsen daha pozitif olursun .

Bu durumdan o kadar bunaldım ki artık bu raddeye geldim. Kalp kırmayalım, insanları incitmeyelim dedikçe hep harcanan ben oluyorum maalesef
Kalp kıracaksın kırmadan olmaz , kötü haddini bilmeyeni inciteceksin.
Ama dediğim gibi iyi bir insanı değil burası kırmızı çizgi dikkat et. İyi insanın ahı fena çıkar sonra.

Zıtlık yasasını da hayata geitiriyor olabilirsiniz.ok parlıyorsanızenerjiniz yüksekse iyi niyetle yaklaşan insanlar olduğu gibi negatif enerjili insanları da kendinize çekersiniz bilinçsiz olarak...Işığınızı kimin yanında parlattığınıza ,neşenizi kime yansıttığınıza dikkat edin...Yeri geliyor çok sevinçli insanların enerjisi de çok kıskanılıyor ve söndürülmek isteniyor..Acı ama gerçek ,normalde olumlu enerşlerde kalıp diğer insanlara dert yansıtmayayım diye düşünülür ama mutlu insan her zaman sorgulamalara sebep olur negatif etkili insanlar tarafından...''Bu kişi neden bu kadar mutlu''ya da ''Ortada bu kadar neşeye sebep olan nedir?''gibi sorularla yüksek enerjili ,pozitif insanların ışığını söndürmeye çalışırlar...Burada sezgilerinizi devreye sokup tanıştığınız kişilerin sizi destekleyen ,ışığınızı arttıracak insanlar mı olduğu yoksa aşağıya ekmeye alışan insanlar mı olduğuna dikkat etmek...İki görüşmede belli ediyorlar,kimse kendini beden dilini saklayamıyor...Görüyoruz,anlıyoruz fakat inanamadığımız için kabul etmemiz zor oluyor...Görmezden gelmeyi bırakmak en doğru yol...

Geri