origanum
Yönetici
Adaçayı tütsüsü Satılıyor piyasada çubuk şeklinde olanı Sage(Adaçayı)olarak
Çubuk şeklindeki uyduruk tütsüleri kullanmayın. Direk adaçayı yapraklarını satın alın ve tavada onu yakın.
Adaçayı tütsüsü Satılıyor piyasada çubuk şeklinde olanı Sage(Adaçayı)olarak
Dediğiniz çok doğru fakat burdada tuz orjinal deniz tuzu olursa daha etkili olur kanısındayımKullanılan malzeme ne kadar saf ve ne kadar doğayı yansıtırsa etkiside o kadar artıyor diye düşünüyorum.Bilmem yanılıyormuyum..
"Enerji " hem enteresan bi o kadar önemli.Şu yazıyı okuduğumda yeniden farkettim ki dokunduğumuz dokunmadığımız her yanımızda enerji var.Bunu unutarak yaşıyorum çoğu zaman.
Birde mobilyada bir iki santim oynatmak bile farkediyormu gerçekten?Belli bi düzen ya da yenilenen eşyalar ..bunları biliyorum.Ancak bi tık oynama enerjide nasıl bir fark sağlıyor?
Evet yerinden kıpırdatmakla temizlik birleşince yattı akĺıma.Minimum otuz santim de diyebiliriz.Sanırım durağan enerjiyle ilgili,tozların biriktiği yerlerde negatif enerjiler toplanır.Mekandaki negatif titreşimler eşyaların üzerine yapışır hatta kaydederler.O yüzden düzenli olarak temiz tutulmalıdır.
Adaçayı iyi geliyor,evin bütün köşelerine tutarak yapıyorum bende.Fransula evin bütun ampulleri patlarken sen nasil sakin kalabildin?Ben olsam adaçayı dolu tepsiyide fırlatıp evden fırlardım herhalde.![]()
Adaçayını en son tütsülediğimde ( ayetel kürsi okudum aynı zamanda) her girdiğim odanın lambası patlamıştı. Korkup hemen söndürmüştüm tütsüyü ve o gün bugündür yapamıyorum. Buna sebep enerji fazlalığımı yoksa varlıklar mı bilmiyorum. Şimdilik ara verdim, sirkeyle idare ediyorumTekrar deneyeceğim kendimi hazır hissettiğimde.
Enerji fazlalığı değil dengesizliği olabilir. Varlıkla alakası yok. Adaçayı pagan uygulamadır, Ayetel kürsi islami, çakışınca enerji dalgalanması olması muhtemel. Üstüne bir de heyecanla yaptığınızı düşünürsek. Sakince hem okuyup hem tütsüleyebilirdiniz. Temizliğe dair tam bir inanç ile yapılması gerekir yoksa yapılmasının bir anlamı yok. Acaba temizlenir mi, inşallah temizlenir gibi duygulara yer vermeden kesin temizlenecek diye ayaklarınız yere sağlam basar halde yapılmalıdır. Tütsüyü boşuna söndürmüşsünüz ve yapmıyorsunuz bu kadar zamandır. Yapın, göreceksiniz ki rahatlayacaksınız.