Negatif enerjiyi emmek ve geri göndermek neye sebep olur

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan matiko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

matiko

Kayıtlı Üye
Bundan 2 yıl önce birisi benim isteğim üzerine bendeki negatif enerjiyi kendine çekti. Bende aşırı bir rahatlama oldu ama o kişi aniden fenalaştı. Ardından o negatif enerjiyi bana geri gönderdi, ben yine kötüleştim o kişi ise düzeldi. Sorum; bu olayın enerjisel düzeyde bir zararı var mıdır, karma yaratır mı, karmalar üstlenilir mi vs.

Bundan 2 yıl önce birisi benim isteğim üzerine bendeki negatif enerjiyi kendine çekti. Bende aşırı bir rahatlama oldu ama o kişi aniden fenalaştı. Ardından o negatif enerjiyi bana geri gönderdi, ben yine kötüleştim o kişi ise düzeldi. Sorum; bu olayın enerjisel düzeyde bir zararı var mıdır, karma yaratır mı, karmalar üstlenilir mi vs.
Enerjiler zaten bir döngü içinde var olur. Yani negatif enerjiden tamamen arındım diye bir şey yok. Negatif enerji gelecek ve gidecek. Bir döngü içinde bulunmak zorunda. Siz sadece düzenli arınma yaparak bu dengenin bozulmadığına emin olabilirsiniz. Yani negatif enerjiyi ona buna dağıtmak gibi bir şey yok ki. Şifacılar sizdeki negatif enerji tıkanmıșsa ve gitmesi gerekirken gitmiyorsa, döngüyü aksatıyorsa sizi kötü etkileyen enerjinin topraklanmasını, döngünün devam etmesini sağlar. Sizden alıp kendine veya başkasına vermez yani. Enerjiler böyle çalışmaz çünkü.

Geri