Aldığınız inisiyenin etkisi bu normal, ama sanırım bazıları bunu kontrol edemiyor, bunun için de reiki gibi bir enerjiye kanal olup çalışma yaparsanız sorun kalmaz.
Evet günlük yaşamınızda artık enerjiye uyumlusunuz. Bu hissettikleriniz o yüzden ve hep sizinle kalacak. Geliştirmek ya da köreltmek size kalmış.Yalnız bunlar günlük hayatımda hissediyorum .
Geliştirmek varken köreltmeyi seçmem . Sağolun .Evet günlük yaşamınızda artık enerjiye uyumlusunuz. Bu hissettikleriniz o yüzden ve hep sizinle kalacak. Geliştirmek ya da köreltmek size kalmış.
Benim anlamadigim bazi kisilerin hemen bir Enerji calismasi ile bukadar dolmasi mümkünmü?Aldığınız inisiyenin etkisi bu normal, ama sanırım bazıları bunu kontrol edemiyor, bunun için de reiki gibi bir enerjiye kanal olup çalışma yaparsanız sorun kalmaz.
Saçmalık . Sen saçmalıyorsun . Bu benim bu işin etkisi altında kalmamdan dolayı olmadığını söylüyor ve bunun altını çiziyorum . Çünkü ben bilmediğim bir his ile o enerjiye yoğunlaşıp onun frekansını arttırabiliyorum . Ve bazen bu istemeden oluyor . Yaparkende bu bir şehvetmiş gibi onu yapmamı devam etmemi söylüyor bir şey bana . Yani zevk veriyor . Ayrıca insanların yanında olduğum zaman bunu yapınca daha büyük bir enerji hissediyorum . Herkes güce sahip olmak zorunda değildir bence . İnsanların bir şeye yönelmesi için o yeteneğini keşfedebilmesi lazım . Ancak bunun sadece normal hayattan bir yetenek olma olasılığı olduğu gibi psişik ortamdanda bir yetenek olma olasılığı vardır . Ve ben birşey yapıyorum . Ancak ne olduğunu bilmiyorum . Bununla ilgili büyük bir araştırma yapacağım zamanı gelince . Ayrıca sanada hak veriyorum . Çünkü sanal ortamda her insan kafasından birşey atıyor . Ve insanlar buna inanıyor kolay olduğunu sanıyor . Kolay olduğunu kim söyledi . Çok büyük konsantre ve uygun psikolojik durum gerekiyor bunu yapmak için . Benim demek istediğim bu enerjiyi inisiye çalışmalarında keşfettim ve bunun raslantı veya etki olmadığını gayet iyi biliyorum . Dışarıdan gelen psikolojik baskılar negatif enerji yaydığından herşeyi kafaya takmamak lazım . Yoksa bu geometri kadar tekrar edilmesi gereken yetenek yok olur . Bilmem anlatabildim mi ?Benim anlamadigim bazi kisilerin hemen bir Enerji calismasi ile bukadar dolmasi mümkünmü?
Bazilari ise kackere yapdi ise birseyler hissetmiyor!
Bence (tabiki kisisel düsüncem) Arkadaslar cok olayin etkisinde kaldiklarindan gereginden fazla abartiyor olamazmi?
Düsünsenize cok güclü medyumlarin ozaman normal hayatinin olmamasi lazim!
Bilmiyorum anlatabildimmi?
ufak ufak calismalarla bu enerjimizi kullanabilirizde bunu uygulamalarda hissetmek mümkün!
Enerji çalışmalarına katıldıkdan sonra sağ elimden sürekli enerji alabiliyorum ve kendimi durduramıyorum . Çünkü çok zevkli oluyor . Ve bu bazen isteğim dışında oluyor . Ayrıca mıknatıslanma gibi bir hisde veriyor bazen . Bazen büyük birşey tutuyormuşum gibi oluyor .
Bu dediğin zaten çalışmanın kuralları içerisinde olduğu için yapıyorum . Teşekkürler .enerji çalışmalarından önce ılık bir duş al ve ellerini ve ayaklarını tuzlu suda biraz tut negatifliğini alır daha rahat çalışırsın ve daha fazla hissedersin.