"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nedir bu 23 sayısı lütfen yardım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eray_2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eray_2

Kayıtlı Üye
Ya biz bu sayıya çok kafayı takıyoruz. ya da o beni o çok seviyo okul numaramdan tut gerçi mezun oldum da ev telefon numarasına kadar 23 sayısıyla alakam var arkadaşlar. Bana lütfen yok 23 kromozom var 23 sayısı abi tek abi demeyin Kurân'ı kerim 23 yılda indirildi de demeyin Bunları zaten biliyoruz. Ama hakikaten nedir Bu sayı gizemi nedir? Ne gibi insanların karşına çıkar. Takıntılı ve saplantılı kişi de değilim. 23 numara diye film var hepiniz biliyorsunuzdur. Kimileri Hayat, dünya neşe dediler. bazıları lanetli dediler. Ama Bu sayının asıl gizemi nedir? Lütfen düşündüklerinizi yazın. yorum yapın bu sayıyla ilgisi olanlar yorum yapsın. Ne gibi kişilikleri var? Ortak noktamız ne? Bu sayının bize anlamak istediği ne? Ne demek istiyor ve bu sayının anlatmak istediği ne? Çözüm önerileri olan. Bir daha söylüyorum lütfen abi bu sayı falanca kişi 23 haziran da ölmüş. aynı gün doğmuş. onları demek istemiyorum. Bu sayının anlatmak istediği ile bilgisi olanları istiyorum Teşekkür ediyorum Her

Birisi aklınıza takılırda heryerde karşınıza çıkarya hani bunun gibi birşey olduğunu düşünüyorum.

Ya biz bu sayıya çok kafayı takıyoruz. ya da o beni o çok seviyo okul numaramdan tut gerçi mezun oldum da ev telefon numarasına kadar 23 sayısıyla alakam var arkadaşlar. Bana lütfen yok 23 kromozom var 23 sayısı abi tek abi demeyin Kurân'ı kerim 23 yılda indirildi de demeyin Bunları zaten biliyoruz. Ama hakikaten nedir Bu sayı gizemi nedir? Ne gibi insanların karşına çıkar. Takıntılı ve saplantılı kişi de değilim. 23 numara diye film var hepiniz biliyorsunuzdur. Kimileri Hayat, dünya neşe dediler. bazıları lanetli dediler. Ama Bu sayının asıl gizemi nedir? Lütfen düşündüklerinizi yazın. yorum yapın bu sayıyla ilgisi olanlar yorum yapsın. Ne gibi kişilikleri var? Ortak noktamız ne? Bu sayının bize anlamak istediği ne? Ne demek istiyor ve bu sayının anlatmak istediği ne? Çözüm önerileri olan. Bir daha söylüyorum lütfen abi bu sayı falanca kişi 23 haziran da ölmüş. aynı gün doğmuş. onları demek istemiyorum. Bu sayının anlatmak istediği ile bilgisi olanları istiyorum Teşekkür ediyorum Her

:) Gizemi nedir demişsiniz? Bilmiyorum. Ancak şuna dikkat edin isterseniz. Hangi zamanlarda ne gibi durumlarda pozitif ya da negatif, yaşamınızda var? Ne zamandan beri dikkatinizi çekti? Seviyor musunuz bu rakamı? vs. vs. vs. Hepsinden önemlisi hayra yorun derim. Allah'ın bir hikmeti vardır .

İyi forumlar... :)

Benim şanslı sayım :D
Bu rakam olan yerde hep güzel şeyler oldu benim için. 23'ü sev, iyidir. :D
Hayatında çift yaptığın ne olursa olsun, seni başarıya ulaştırır. Örneğin ayakkabı imalatı ve ya satışı, aklıma da başka örnek gelmedi :D

23 ü bilmiyorum ama 22 konusunda böyle bir yazı var istersen oku belki faydalı olur.

Moderatör Notu: Başka bir sitenin linkini vermek, reklamını yapmak, üyeleri başka bir siteye yönlendirmek yasaktır. Tekrarı halinde üye banlanır.

Sevgili fotino;
Sitemizde diğer sitelerin linklerini vermek yasaktır, lütfen dikkat ediniz.

Doğum sayınız nedir? Yani doğum tarihinizde bulunan tüm rakamları toplayınca kaç çıkıyor? Bu çok önemli çünkü doğum sayınız sizi takip eder. Benim 6 mesela ve her yerde 6yı görürüm ya da 6nın çarpımlarını kombinasyonlarını... Arkadaşlarımda denedim bunu gerçekten de mesela doğum sayısı 8 olanın okul numarasından plakasına kadar bu sayı pek çok yerde hayatına girmiş. Eğer etrafınızda bu sayıyı özellikle siz çok görüyorsanız bununla bir açıklama getirebiliriz.

Yıllar önce 23 filmini izlediğimde bende kafamı bayağı yormuştum bu konuyla alakalı. Kullandığım eşyaların markalarında -23 filmine göre harflerin alfabetik sıradaki yerlerine göre toplanıp bölünerek hesaplanır- en basitinden televizyonumun markası lg idi falan.. Heryerde karşıma çıkmaya başlamıştı sürekli kelimeleri hesaplardım 23 çıkardı ama daha sonra sadece beynimin bunu benden önce algıladığını ve onu hesaplamak için beni teşvik ettiğini düşündüm pek olası değil ama insan beyni harika bir makina neden olmasın ? Yada diğer ihtimal bu sadece matematikle alakalı. Hey sayının kelimelerin içinden çıkmasının bir olasılığı vardır ve muhtemelen bu sayının olasılığı daha yüksektir
Not: sadece 23 filmine göre ve yaşadıklarımla alakalı düşüncelerime göre yorumladım umarım yardımı dokunur kafanı çok yorma
İyi forumlar..

Bence 23 numara filmini izleyip etkilenmişsiniz =) O filmi izledikten sonra 2 gün boyunca her yerde 23 sayısını aradım tek 1 yerde bile rastlayamadım. 23 ü içinden çıkarıyorsunuz sadece. 23 kromozom var iyide sanki bütün insanın oluşum evresi 23 le dolu gibi konuşuyorsunuz. Onun yanında onlarca parçacıklar, binlerce sperm vs. var bunları söylemiyorsunuz. 100 tane sayı geçen yerin içinden 23 ü alıp çıkarıyorsunuz. Filmde de bahsedildiği gibi eğer bir komplo teorisi oluşturacaksak ben buna şeytanın laneti derim çünkü 23 2 ve 3 ten oluşuyor, 2/3 = 0,666... 666 ise şeytanın sayısı =) Bence 23 ü aramaktan vazgeçin =)

nasıl altı oluyor doğım tarihinizin toplamı hocam 1 sayıdan oluşur yıl olarak 1005 yılında yada mö den sonra 15 yılında doğmadıysanız

nasıl altı oluyor doğım tarihinizin toplamı hocam 1 sayıdan oluşur yıl olarak 1005 yılında yada mö den sonra 15 yılında doğmadıysanız

http://www.gizlimabet.com/threads/34364-Doğum-Sayısı-amp-Paranormal-Fenomenler

Konuları araştırırsanız, bu kadar yüzeysel düşünmemeniz gerektiğini anlarsınız.
Ayrıca; konu dışında yorumlar yapmak yasaktır, üyeye soru soracaksanız özel mesajla sormanızı rica ediyoruz.
İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri