uzmanahmet
Banlı Kullanıcı
merhaba arkadaşlar,benimde sorunum var,ben bundan 12 sene önce sıkıntı yaşadım,her gece hiç şaşmadan gece 3.30 da iyi bir korkutuluyordum,bu yaklaşık 3 - 4 sene sürdü,sonra kayboldu rahattım unutmuştum bile,6 ay önce yenden başladı,bir sabah korkutularak kalktım ve korkunç bir ses duydum,ondan sonra işlerim hep aksi gitti borçtan kurutlamaz oldum,hiç borcum kalmamışken bir sürü borcum oldu,bir gece sabah ezan okunurken kalkayım dedim üşendim kalkmadım,sonra içim rahat etmedi kalkayım dedim,üstümde 100 kiloluk bir ağırlık üstümde oturuyor kaldırmadı öyle bir yatağa yapıştımki 10 saniye sonra herşey normale döndü namazımı kıldım yattım,çok uzun zamandan beri yaklaşık 6 seneden beri kimse olmadı hayatımda,geceleri her zaman cinsel içerikli rüya görüyorum,birgün eski sevgilimin kılığında gördüm,sen o olamazsın deyince birden boğulma başladı dualarla atlattım,bir gün rüyamda odadayım kapıda ışık olarak görmeye başladım ama televizyonda bir takım kodlar gördüm,onları yazarsan beni görebilirsin diye fısıldadı bende seni görmek istemiyorum deyip yazmadım,ama bir yandan korkutuluyorum,bir yandanda cinsel içerikli rüyayla sabah mutlu olarak uyanıyorum
mutlu derken,aşk ve sevgi bulmuş gibi
kafam çok karışık,yatmadan önce 3 ayetel kürsü 3 felak ve nas okumama rağmen faydası olmuyor