Neden yaprığımı hala bilemiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AVP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AVP

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben satanist simgesini bir kağıda cizdim çok havalı olduğunu düşündüğüm için tükenmez kalemle aynısını elime çizdim sonra bizim evdekilerin bunu görmemesi için kağıda çizdiğimi yatağımda bir yere koydum bir süre sonra onu yakmayı düşündüm alıyım derken yatağımda bir yere sıkıştı kaldı ne kadar uğraşsam da çıkaramadım

Bunun bana ya da aileme bir zararı olurmu?

Biraz daha sabır ve gayret edersen çıkarırsın belki. Allah kolaylık versin. Bence o kağıt orada oldukça sen huzura erişemeyeceksin galiba. Yanlış mıyım :)
İyi Forumlar

Bana göre olmaz benimde kolumda geçici yaptırdığım demon sigili vardı duvarımda bu konu ile ilgili posterler bana bir şey olmadı şuana kadar bir zarar gelmedi.

zararlı olacağını düşünmüyorum o sembole negatif enerji yüklemediğin taktirde bir zarar olacağını düşünmüyorum.

Merhaba arkadaşlar ben satanist simgesini bir kağıda cizdim çok havalı olduğunu düşündüğüm için tükenmez kalemle aynısını elime çizdim sonra bizim evdekilerin bunu görmemesi için kağıda çizdiğimi yatağımda bir yere koydum bir süre sonra onu yakmayı düşündüm alıyım derken yatağımda bir yere sıkıştı kaldı ne kadar uğraşsam da çıkaramadım

Bunun bana ya da aileme bir zararı olurmu?

Ya bir simge çizilmis kagittan hiç bir sey olmaz korkmanin hiç bir anlami yok. Basit bir simge buyu degil. Saçma bir telas açikçasi.

Yasiniz daha kuçuk hissettigime gore. Boyle seyler yapmadan biraz daha dusunun, bekleyin derim açikçasi.

Faros a katılıyorum sadece bir simge , hiç bir şey olmaz ortada davet filan yok yani :D
Korkmana gerek yok takma kafana , çıkarabiliyorsan çıkar çıkmıyorsa gereği yok dursun .

Simgenin doğru olması için, orantılı bire bir kopyasını yapman gerek, kendi elinle aynisini çizememişsindir. Bi etkisi olmaz ozamanda, sıradan bi karalama olur. Huzursuz olma boşuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri