Alice amundsen
Kayıtlı Üye
Neden çok rüya görüyorum ve gördüğüm rüyalar 1 2 gün sonra gerçekleşiyor olacakları önceden hisseder gibi oluyorum rüyamda ne görürsem 1 2 gün içinde gerçekleşiyor...kalp gözüm mü açıldı. Acaba
Kardeşim nasıl renk görüyorsun?Arkadaşlar bende gözümü kapattıgımda bana bakan yüzler görüyorum ve 6 yıldır enerjiler görüyoruö nedir neyin nesidir bilmiyorum fikri olan varmı ( doktora gittim sorun yok )
Kardeşim nasıl renk görüyorsun?
denize girme durumun var mı ria3
Evet Var Nefs 2 Kaşının arasında bulunur bozkül rengine benzer değilmi![]()
Mavimsi renkte , alevmavi renginde , yaşım büyüdükçe yayılıyor gibi , araştırdım kaç yıldır bi kişi bulamadım böyle şey yaşayan göz dojtoruna gittim sorun yok çok şükür ama bu gördüklerime anlam veremedim 14 yaşımda başladı 19 yaşım dayım
(Uğrak var (yani karacarsaflı bi cin ugruyor)
Gördüklerinin fiziksel bedeninle alakası olmadığından tıbben açıklanmasının ihtimali çok düşüktür.
Sorundan çıkardığım anafikir şu:Gözünü kapattığında gördüğün görüntülerin fazla sık olması ve kontrolünü sağlayamaman
Eğer gördüklerin uykularını kaçıracak kadar kontrolsüz haldeyse ki bende aynı durumdan büyük sorunlar çektim;Enerji düzenin üzerinde kontrolünü arttırırsan daha az sorun yaşarsın.Kontrol sağlamanın en temel yolu Aura,Çakra gibi terimler hakkında daha kapsamlı bilgiye sahip olmalısın ve teknikler kullanmalısın veya kendi imaje tekniklerini oluşturmalısın.
Benim sana önereceğim teknik şu:Gözünü kapattığında gelen görüntüleri dikkatlice incelemen.Neyin sebep olduğunu,neden geldiğini analiz etmeye çalış.Üzerine yorum yapma çünkü yorum yaparsan algı oluşturursun.Sadece olanı görmeye çalış.Bu basit şey aslında çok önemlidir.Farkındalık tanrısal bir bakış açısıdır.
Böyle bir durumu bende yaşıyorum.Bu birazda astral seyehat oluyor.An'da yaşanan olayları algılayabilmek çok ilginç gibi gözükse de insanlarda olan doğal bir özelliktir.Gözümü kapattıgımda çok ilginç giyinimli insanlar , köy yada göz görüyorum yada bişeyler yapan insanlar bazen karmaşık.
Sorun da gözüm kapalı değil bu enerjileri gözüm açık görüyorum, 6 yıl oldu // çok teşekkür ederim
Böyle bir durumu bende yaşıyorum.Bu birazda astral seyehat oluyor.An'da
yaşanan olayları algılayabilmek çok ilginç gibi gözükse de insanlarda olan doğal bir özelliktir.
denize girme durumun var mı ria3