Şimdi valla sana hak veremeyeceğim. Aynı durum biz bayanlar içinde geçerli. Git evlen erkek sürekli güzellik arayışında ve eşinden itaat istediği ölçüde kendisi itaatkar ve sadık olamıyor. Biraz kilo al biçimsiz ol hemen başka bir bayanı örnek versin yemek beceremeyen biri ol başkalarının eşini örnek versin. Erkek milleti istediği olmayınca fedakarlık yapmayı değil baskıdan kaçmayı yeğliyor. Şimdi hiç kusura bakmayın

Erkek-kadına indirgeyerek konunuzu daraltmak istemiyorum da... Genel anlamda yaşadığınız huzursuzluğu hayatta istediğinizi elde edememiş olmanıza baglıyorm. Bunun çeşitli sebepleri olabilir hemde çok çeşitli. Tabi birazda beyinsel... Küçüklükten bu yana beyninize ögrettiginiz şeyler var. Haz alması gerek şeyleri de biz öğretiyoruz. Onu egitiyorz açıkçası. Ders çalışmaktan mutlu olan insanda var, alışveriş yapmaktan mutlu olanı da. Bunlar hep çevre, yetişme tarzı, anne-baba faktörü, eğitim ve elbette psikolojik etkenler. ..
Sizi tanımıyorum sadece şunu söyleyebilirm, boş duranı Allah sevmez. Çalışmaya devam ama iki günü aynı olan ziyandadır(zarardadır) unutmayın.