E yani kusura bakmayın o zaman ama sizin bu durumunuzu kullanıyor. Burada sürünen sizsiniz, çabalayan sizsiniz, bir sonuç bulamayıp ruhsal yönden zayıflamaya başlayan sizsiniz. En ufak şey için pire yakıyorsa bırakın yaksın. Muhtemelen sizden ayrılmaya bile niyeti yok, sadece böyle olmanız onun hoşuna gidiyor. Bir erkek seviyorsa bu tavrı nasıl takınabilir anlayamıyorum. Sizden uzaktaysa 3. kişi durumunu da bilemezsiniz. Yazdığı şeyleri hangi duygu ile yazıyor onu da düşünmek gerekiyor ama bu çabanız bir insanın egosunu kolayca şişirebilir. Bir süre kendinizi geri çekin ve dediğim gibi kendi görünümüz üzerinde yenilikler gerçekleştirin. Bu saçınızı boyatmak olabilir, bir gününüzü spa'da geçirmek olabilir ve daha bir sürü şey yapabilirsiniz. En basitinden alışveriş yapın, yeni kıyafetler almak ve giymek size kendinizi iyi hissettirecektir. Özgüveninizi toparlamaya ihtiyacınız var bence biraz. Bir erkeğin üzerine bu kadar düşmek hem onu sıkar hem de sizi hazır bir piyon olarak görür. Ne yaparsa yapsın sağ köşede duruyorsunuz çünkü. Ona yokluğunuzu yaşatın, ararsa cevap vermeyin, arkadaşlarınızla dışarıya çıkıp eğlenin ve onun üstüne düştüğünüzü gösteren hangi davranışınız varsa durdurun. Uzaklaşın yani bu konudan. Bakalım eski yaşamını ve olanaklarını kaybetmeye başladığını görünce ne yapacak. Ne olursa olsun kendinizi kimseye kullandırtmamalısınız. Seviyor olabilirsiniz ama eğer karşı tarafın niyetinde sapmalar gerçekleşiyorsa iyi bir ders alması gerekiyor demektir. Umarım aktarmak istediğimi aktarabilmişimdir. Siz bu evrende özelsiniz. Siz bu dünyada ki tekamülünüzü tamamladığınızda yerinizi dolduracak başka birisi olacak mı? İkiz kardeşiniz bile olsa dolduramaz. Kendi öneminizin farkına varın lütfen, büyü her zaman tek yol değildir. Gerçi her ne kadar istemesem de bu tür tavsiyeleri vermiş oldum ama feminist oluşum ile de biraz sinirlendim sanırım.

Bırakın kaybetme korkusunu yaşasın ve tepkilerini göstersin. Birazda onu süründürmek - abartmadan - çoktan hak ettiğiniz bir şey bence.