chikai
Kayıtlı Üye
merhaba
hemen konuya geçmek istiyorum, şöyleki ben ne zaman kinezi veya telepatiyle alakalı bir şeyler denemeye çalışsam başım ağrımaya başlıyor. saki beynim şişiyormuş gibi hissediyorum. ayrıca telepati konusunda başarılı olduğumu söyleyebilirim, benden kilometrelerce uzaktakilerin ne yediğini bilip tadlarını alabiliyorum, tabii bu telepatiye giriyor mu emin değilim ama. ayrıca elektrokineziye eğilimim olduğunu düşünüyorum. ilk denememde etrafımdaki elektrikli aletler üzerinde -daha çok ışıklar- güçlü etkiler yaratmıştım, zaten küçüklüğümden beri elektrik ile alakalı her şeye garip bir çekim duyarım. sizce bu baş ağrısının nedeni nedir? enerjim az olduğundan olabilir mi?
bir sorum daha var, aslında yeni konu açacaktım ama telepatiye giriyor sanırım o da
insanlarla konuşurken ne düşündüklerini duyuyorum sanki zihnimin içinde, birbiriyle telefonda görüşen insanların ne cevap vereceğini küçüklüğümden beri bilmişimdir. bu durum bende çok olumsuz bir etki yaratıyor, karşımdakinin düşüncelerini duyuyormuş gibi hissettiğim için o üzüldükçe bende üzülüyorum. bu düşünce olayı istisnasız herkeste işe yarıyor. birbirine bakan insanların ne düşündükleri, sevdiğim, sevmediğim kişiler. sizce bu telepati midir yoksa aşırı empati mi? şimdiden teşekkürler 

bir sorum daha var, aslında yeni konu açacaktım ama telepatiye giriyor sanırım o da