Bi soru sormuştum amaNecroman ne?
Davet konusunda tecrübeniz varmiKimi çağırmak istediğine bağlı olarak yardımcı olabilirim.
Ölmüs kisilerin ruhlariyla iletisim kuran kisi.Bi soru sormuştum ama
TeşekkürlerÖlmüs kisilerin ruhlariyla iletisim kuran kisi.
Asıl konu çok güçlü bir iksir istiyorumKimi çağırmak istediğine bağlı olarak yardımcı olabilirim.
Iksir mi , o da neAsıl konu çok güçlü bir iksir istiyorum
Ne varsa kızlarda var ya. Teşekkür ederim tekrardanTeşekkürler![]()
Adam haklı beyler dağılın...kız da olabilir...beyin pert ????Dirilere rahat yok, bari ölülere ilismeyin
Lütfen yarım saat bekleyip tekrar yazma. Arkadaş sen yazmasanda soru sorduğunu biliyorlar her konuda görüyorum bir soru sormuştum ama yazışını. Hani demek ki internetten kolayca araştırabileceğin bir şey ki adam efor sarf etmek istemiyor ya da görmemiş. Lütfen tekrar tekrar yazma her seferinde elbet biri cevap verecek ya.Bi soru sormuştum ama
Sadece düşük enerjili ruhlara mı ulaşabiliyorsunuz ?İksir hazırlanması zor ve uzun süre gerektiren bir iştir. Ne iksiri yada ne için? Necromanlar ölüler ve ruhlar üzerine iksir yaparlar bunuda aklında bulundur. Yanlış konu olmasın.
Şamanları bir araştırın derimRuhlarla iletişim olsaydı şayet sevdiklerinden nice ayrılamayan aşıklar, ana-babalar, ayrılığa dayanamayıp intihar edenler, hasta düşenler hep necroman olurdu. Ama herkes çaresiz kabul ediyor.
Teşkkür ediyorum sevgili İbisu şamanlar her daim her kesimin ilgisini çekiyor. Araştırmamak hiç mümkün mü?Şamanları bir araştırın derim
Ölülerin bu dünyayla iletişime geçeceklerini pek sanmıyorum belki aydınlığa kavuşmuş kişilerden bilgi alınabilir ama onların artık bu dünyayla bağlantısının kesildiğini düşünüyorum iletişime geçebilmek için de farklı şeyler gerekiyor olabilir şamanlık gibiTeşkkür ediyorum sevgili İbisu şamanlar her daim her kesimin ilgisini çekiyor. Araştırmamak hiç mümkün mü?
Ruhlarla konuşuyoruz diyen herkesin ruhlarla konuştuğuna inanmıyorım doğrusu ama saygı duyuyorum.