"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ne Yapmam Lazım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aydede
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aydede

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba siteyi kullanmayı bılmıyorum ama güveniyorum buraya o yüzden buraya yazıyorum benim sırtımda boynumda omuzumda doktorlar tedavi edemedegi rahatsızlıklar var duruş bozukluğu sklyoz fıtık benzerı seyler 2 yıldır agrı kesıcılerle hayatımı ıdame ettırıyorum ama 3 gundur 2 saat ya uyumusumdur ya uyumamamısımdır dun 7 tane agrı kesıcı ıctım fayda vermedı normalde uzanırken agrımaz artık uzanırkende agrıyor hiçbirşekilde geçmiyor hastane zaten bişey yapamyor belki özel hastaneler falan bişey yapabilir onada maddi durumumuz el vermıyor.Kendımı zorlayarak bu satırları yazıyorum umarım anlayışla karşılarsınız klavyeyı zor kullanıyorum agrıdan sızıdan kısa dua tarzı bişey biliyorsanız söyleyebilirmisiniz bugün geçmezse artık dayancak gücüm yok intihar etcem dayanamıyorum ağrıya

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şifa için Ya Hayy Ya Şafi okuyabilirsin, burda okumuştum Ya Kuddüs okuyup da ağrısını geçiren varmış.

Çok üzüldüm durumunuza gerçekten Allahtan size acil şifalar diliyorum bitkisel alternatifler denediniz ağrılar için?

bitkinin omurgayı yerıne oturtacagını dusunumuyorum denemedım en azından bu 3 gunluk agrım dursa su anlık yeter bana t-su gıbı terlıyorum agrılardan

Müsait bir durumun varsa kendini toprağa yatır. Bir süre buna devam et. İlaçları daha az kullan ve intiharı unut. Burada vereceğin savaş kendin için, yılma hemen.

Skolyoz derecesinde belli bir sınır var, belli bir sınırdan sonra ameliyat şart oluyor. Sizin derecenizi öğrenmek istiyorum. Ben ameliyat olmadan önce hemen hemen her şeyi denedim; korse, yüzme, bitkilerle tedavi, masaj, biyoenerji.. Fakat derecem çok ilerlemiş olduğu için ameliyat şarttı. Ameliyat olduktan sonra tüm sıkıntılarım geçti, şimdi iyi ki olmuşum diyorum. Bu süreçte çok iyi doktorlar da tanıdım, size doktor önerisinde de bulunabilirim.

Geçmiş olsun..Size bir kitap tavsiye edeceğim DORN METODU bütün kitapçılardan temin edebilirsiniz, internettende araştırın dilerseniz durumuzun seviyesi ne derecedir bilmiyorum fakat faydalı olacaktır umarım... Umut ışığınızı hiç söndürmemeniz dileğiyle...

• Beğendim
Tepkiler: Ori
Skolyoz, forward head, aşırı eğik durumda kalmaktan dolayı meydana gelen kamburluk vb postür bozuklukları için ya fizyoterapist bize yönlendirdiğinde yada kişi kendi geldiğinde gerek vücut ağırlığıyla, gerek serbest ağırlıklarla yaptırdığımız belli egzersiz programları ile gayet iyileşme ve ilerleme kaydediliyordu. Denemediyseniz egzersiz yapmanızı da öneririm.

arkadaşımızın yukarda dediği gibi ameliyata girmeniz gerekiyor olabilir ilk olarak hastaneye gitmenizi öneririm kaplıcanın da iyi geldiği söyleniyor

Kök çakra çalışmaları yapın birde bir bey var bu tür rahatsızlıkları hemen düzeltiyormuş , muş diyorum çünkü youtube da izledim sizde izleyin kendiniz karar verin diğer videolarına bakın geçmiş olsun intihar sorunu çözmez bilakis daha ağırlaştırır durumu daha alt seviyelere düşersiniz tekamülde unutmayın, bu hayat senaryosunu bu bedeni sonuçlarını hesaplayarak siz tercih ettiniz

• Beğendim
Tepkiler: dgo
Geri