Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oran orantı güzel Kalemin iyi
eğitim aldığını düşünüyorum özellikle el detayları yüz anatomisi başarılı...Drape dediğimiz kumaş kıvrımlarına gölgeleme yaparsan daha detaylı olur
Valla ben grafiker gözünden böyle yorumladım...Gerisinide psikolog yorumlasın
Çizimleriniz çok güzel. Ben de bu tarz şeyler çiziyorum. Tabi benimki daha özensiz, ayrıntısız ve orantısız. Sırf kendimi ifade edecek kadar karalıyorum. Sıkıldığımdan çok da uzun süre çizemiyorum. Çizimlerin bitmiş halini merak ettim. Bana atarsanız çok mutlu olurum. Korkacağımı sanmıyorum merak etmeyin.
Oran orantı güzel Kalemin iyi
eğitim aldığını düşünüyorum özellikle el detayları yüz anatomisi başarılı...Drape dediğimiz kumaş kıvrımlarına gölgeleme yaparsan daha detaylı olur
Valla ben grafiker gözünden böyle yorumladım...Gerisinide psikolog yorumlasın
Aslında eğitimim yok sürekli karalayarak yada videolardan öğrendiğim kadarıyla beğenmenize de çok sevindim ve psikoloğun peki sen ne hissediyosun muhabettine her hafta 200 lira vermekten daha eğlenceli olduğunu düşünüyorum yazmanın ve çizmenin