"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ne İstediğine Dikkat Et.. Gerçekleşir !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan janet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

janet

Kayıtlı Üye
Hepimiz hayatımızda elde etmek istediğimiz şeylerin peşinde koşuyoruz. Bu statü, para, aşk, komşunun arabası, akrabanın yazlığı, herhangi bir şey olabiliyor. Mutlu olmak istiyoruz ve paramız olunca, ve ya bizi terk eden sevgili geri dönünce mutlu olacağımızı düşünüp sürekli istemeye odaklanıyoruz. Çok önemli bir detayı da gözden kaçırıyoruz ve ya düşünmek işimize gelmiyor: Evren yasaları.

Evrende her şey denge üzerine kuruludur ve asla sadece pozitif ve ya negatif olaylar yaşanmaz. Yani şanslı ve ya şansız insan yoktur, şans, şansızlık bunlar hep göreceli kavramlardır. Yolda yürürken bulduğunuz para dolu cüzdan sizi şanslı yapmaz, ve ya çekilişten kazandığınız araba, ve ya giden ve uzun süredir dönmesini istediğiniz sevgilinin geri dönmesi. Çünkü gelen her şeyin bedeli vardır ve bu bedeli siz ödemek zorundasınız.

Hep istiyoruz, fakat istediğimiz şeylere hazır olup olmadığımızı hiç düşünmüyoruz. Sadece istiyoruz. Ve istediğimiz şey olduğu zaman mutsuz oluyoruz. Çünkü istemek güzeldi, ama beraberinde getirdiği diğer değişimleri hiç düşünmedik. Sadece istedik...

Evrene sadece verdiğiniz kadar alırsınız, gram fazlasını size vermez. Uykularınızı verirseniz mucit olabilirsiniz, öfkenizi verirseniz, düşman sahibi olursunuz, sabrınızı verirseniz, gerçek dost sahibi olursunuz ve bu liste uzayıp gider.

Ana konudan çok uzaklaşmadan, söylemek istediğim şu ki, daima ne istediğinize, ve istediğiniz şeye hazır olup olmadığınıza dikkat edin. Sizi hazırlıksız yakalayan bir evlilik felakete sebep olabilir, eyleminiz hastalık getirebilir, özendiğiniz hayat sizi yokedebilir...

Yaradan, evren, hayat daima bize istediklerimizi verir.. Gelen ne olursa olsun, kucaklamaya hazır olun, çünki bunu siz istediniz...

Frekans

Ne istdiğinize çok dikkat etmek gerek.
Dileğiniz gerçekleşince ben vazgeçtim demekle
kurtulunmuyor bazen.

Ayrıca isteklerinizi sıra ile tek tek istemeniz
sizin yaranıza olur.

Mesela ben çok şey çektim evrenden.
Zamanlaması da aynı ana gelince, büyük sıkıntı oldu.

Ben gibi açgözlü olmayın.
En önemliden en önemsize doğru adım adım çalışmanızı
tavsiye ederim.

Geçenlerde evrene mektup yazmıştım sağolsun cevap verdi, ama sanırım evren menepozda!! Çünkü şuan yine keyfince davranıyor :D Tamam farkındayım evren bizim isteklerimize göre şekil alıyor bunu konuşmuştuk ama bazen cidden olaylar sizin kontrolünüz dışında gerçekleşiyor ve can sıkıcı boyutlara ulaşıyor. Madem ben çekiyorum, ben olumsuzluğu çekmiyorum ki :) Anlamadım gitti :)

İşin bir de başka boyutu var Kişiler hakkındaki isteklerimizde canımızı yakabilir en yakınınımıza bir asabiyet halinde ağzımızdan çıkacak öfkeye kapılıp içimizden söylediğimiz kötü niyetler bile gerçekleşebilir aman dikkat sonra vicdanızla hesabınızı kapatamazsınız

Geçenlerde evrene mektup yazmıştım sağolsun cevap verdi, ama sanırım evren menepozda!! Çünkü şuan yine keyfince davranıyor :D Tamam farkındayım evren bizim isteklerimize göre şekil alıyor bunu konuşmuştuk ama bazen cidden olaylar sizin kontrolünüz dışında gerçekleşiyor ve can sıkıcı boyutlara ulaşıyor. Madem ben çekiyorum, ben olumsuzluğu çekmiyorum ki :) Anlamadım gitti :)

herşeyin bedeli vardır :D:D:D

Bir seyi yurekten isterken gercekten ne istedigimize ve nasil istedigimize dikkat etmeliyiz.Bir an istedigimiz sey sonra bizim icin buyuk pismanlik olabilir...

Evet istediğiniz yıllar sonra olabiliyor. Hatta siz o istediğinizi unutuyorsunuz. Ama istemiştiniz siparişi vermiştiniz. Kargo yıllar sonra gelir. Ve dersiniz sahi bunu yıllar yıllar önce istemiştim. İstediğiniz olur hem de tam istediğiniz gibi. Ama istediğinize isteyeceğinize bin pişman olursunuz. Gibi gibi. Aslında yana yakıla oturup dua filan da etmemişsinizdir. Ama o düşünce yoğunluğuyla öyle bir istersiniz ki kabul olmuştur bile. Evet istemek sadece rica lütfen dua gibi cümlelerle değil. İstiyorum demenize bile gerek yok.

Geri