"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ne biliyoruz ki? What the bleep do we know?-video

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İki gündür Şimdinin gücü adlı kitabı okuyordum. Bu videolar kitapla o kadar bütünleştiki kafamda bir çok fikir tamamlandı. Paylaştığınız için teşekkürler.

Geçen haftanın konusuymuş ama dün farkettim hatta netten tamamını bulup iki günde iki kere izledim.Teşekkür mesajları kalabalık oluyor ama bilime gönül vermiş insanların, mantığı doyurucu açıklamaları vs çok beğendim.Yeni başlayanlara ya da tereddütü olanlara muhteşem bir inancı arttırma rehberi olacağını düşünüyorum.Kendimizi ve evrenimizi anlamamıza da.Güncel kalması dileğiyle umarım herkes faydalanır teşekkür ederim.

Kuantum fiziği, nörobiyoloji, insan bilinci ve günlük hayat arasındaki bağlantıları farklı bir şekilde ele alan mükemmel bir belgesel/film. İzlemeyenlere kesinlikle tavsiyemdir. Dünyayı algılayış biçiminiz değişecektir. İsteyen olursa ilk yapımın özgün dilinde altyazılısını özel mesaj ile gönderebilirim.
Sevgi ve ışıkla...

Geri