URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
Dövmesi yapılsa da olur mu ya da kıyafetlere bastırıp üzerimizde taşısak bir sorun olmaz değil mi?
Denge testi nedirhayır olmaz lakin runik enerjisi sizinle uyumlu değilse bir işe yaramaz. Enerji frekansı en temiz ve en hızlı sistem olduğu için uygulama alanları çok geniş ve zararsız.
Enerjisinin sizinle uyumlu olduğunun anlamın en kolay yolu. bir kağıda yazın ve eliniz de tutun ve denge testi yapın eğer denge testi iyi geçerse kulllanabilirsiniz.
Denge testi nedir, ve başta "hayır olmaz" derken 2. soruma sorun olmaz anlamında mı dediniz?
tabi aklınıza gelebilecek her şey için rune varPeki nazar için olanın haricinde mesela kötü şansa karşı rün var mı
çıkrısını alıp yanımızda taşısak olur mu
Az önce runeleri bir kağıda çizdim.Kağıdı bir elime alıp,kollarımı yana açarak bir ayağımı kaldırdım.Aynı işlemi hem sağ hemde sol tarafa yaptım.Herhangi bir dende sorunu yaşamadım.Hatta çok rahat durdum.hayır sorun olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 1643
denge testi, güç testi, dayanıklılık testi gibi isimleri de var.
Bir ayak kaldırılır, iki kol yana açılır. Bir kolda size iyi mi kötü mü geldiği anlamak istediğiniz obje elde tutulur. Diğer kola ise bilek ya da dirseğin biraz altından aşağı doğru baskı uygulanır. Kişi az dengesini kaybediyorsa bir etkisi yok. FazLa kaybediyorsa zararlı , dengesini koruyorsa faydalıdır demektir
Runelerin kökeni nedir?
Bunu kullanmayınız. Çünkü resmimi bizimle paylaştınız.