asagnak Kayıtlı Üye 13 May 2009 #3 Erenler' Alıntı: Bilen varmi bunu? Ne bicim tilsim bu? Okuyabilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım bu tür tılsımlar genelde kişiye özel hazırlanır iyice açıklayıcı bilgi almadan uygulamayalım.
Erenler' Alıntı: Bilen varmi bunu? Ne bicim tilsim bu? Okuyabilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım bu tür tılsımlar genelde kişiye özel hazırlanır iyice açıklayıcı bilgi almadan uygulamayalım.
Yesil Cingene Kayıtlı Üye 13 May 2009 #4 Bazı bu tür tanıtım amaçlı kullanılan vefklerde falan saçma sapan şeyler yazabiliyorlar.. Şarkı sözü gibi.. O yüzden çok dikkatli olun.
Bazı bu tür tanıtım amaçlı kullanılan vefklerde falan saçma sapan şeyler yazabiliyorlar.. Şarkı sözü gibi.. O yüzden çok dikkatli olun.
Oddie Kayıtlı Üye 16 Haz 2009 #5 Yesil Cingene' Alıntı: Bazı bu tür tanıtım amaçlı kullanılan vefklerde falan saçma sapan şeyler yazabiliyorlar.. Şarkı sözü gibi.. O yüzden çok dikkatli olun. Genişletmek için tıkla ... Şarkı sözü??Gerçekten mi??
Yesil Cingene' Alıntı: Bazı bu tür tanıtım amaçlı kullanılan vefklerde falan saçma sapan şeyler yazabiliyorlar.. Şarkı sözü gibi.. O yüzden çok dikkatli olun. Genişletmek için tıkla ... Şarkı sözü??Gerçekten mi??