"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nazar yüzünden cinler rahatsız eder mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nira

Kayıtlı Üye
Merhabalar..

ben rüyamda varlıklar tarafından korkutulmuşsam nazar aldığımı düşünüyorum. bu kafaya taktığım birşey değil. bilinç altı olduğunu düşünmüyorum zaten sonradan farkına vardığım bir şey bu. ''ve nadiren olur.'' dikkat çekmemeyi tercih eden biriyim. eğer o günkü işim yolunda gitmişse veya bir şey başarmışsam veya iyi görünmüşsem yada övgü yada iltifat almışsam o gece korkutulurum ben rüyamda. bunlar çok gerçekçi rüyalar. şöyle bi gözden geçiriyorum da geriye bakıyorum da gerçekten bu böyle. arkadaşlar merak ettiklerim şunlar:

1/ gerçekten nazar yüzünden böyle şeyler olabilir mi? benim yaşadığım şey önemsiz bir şeyse bile başkalarına olmuş mudur böyle şeyler mümkün müdür? bir kişi nazar durumuyla karşı karşıya gelse varlıklar tarafından reelde olsun rüyada olsun rahatsız edilip korutulur mu.. var mı böyle şeyler?

2/ pek ihtimal vermiyorum ama dün akşam bir farklılık oldu uykuyla uyanıklık arasında 3 kere ya habir esmasını çekip gerçekleri görmek haber almak manasında dua ve dilekte bulundum. bununla bi ilgisi varmıdır? (nadiren çektiğim bir esma dır ya habir. biraz hissiyatımı güçlendirmiştir durugörü olaylarını yaşatmıştır. çok fazla şey görmemek için nadir çekerim bu zikri. ) bunula bir ilgisi olabilir mi? (daha önce yaşamadım yanlız)

rüyamı anlatmama gerek yok sanırım kısaca darp edildim vurdular korkutuldum ağzım burnum sanki yer değiştirdi hareket kabiliyetim sıfırlandı konuşma yeteneğimi kaybettim nefesim kesildi acayip bi enerji beni kaplayarak üstüme sindi ve ben uyandım eşimi çağırıp kendimi okuttum.

1.Nazar yüzünden her hangi bir varlık türü sizi rahatsız etmez,sizle uğraşmaz.

2.Esmalar'ın etkileri güçlüdür ama size rüya yoluyla varlıkların musallat olmasını sağlamaz.(Eğer düzensiz okursanız,karışık okursanız başka sorunlar yaşabilirsiniz.)

Gördüğünüz rüyalar bilinçaltından kaynaklanıyordur.Çünkü daha önce ona benzer rüyalar görmüşsünüz ve bu bilinçaltınıza yer etmiştir.Her nazar olayı yaşadığınızı düşündüğünüz zamanda bilinçaltınızdan çıkıp sizi etkiliyor olabilir.

Gördüğünüz rüyalar sizi varlıkların rahatsız ettiğini göstermiyor çoğu görebileceği bir rüya görmüşsünüz.Korkmanıza ya da kafanıza takmanıza gerek yok.

nazar değilde rahatsız edilmişsiniz küçük bir sizinle uğraşmışlar gibi. bir süre varlıklarla haşır neşir olmayın. kafanızdan çıkarın. ayetel kürsi okuyun kendinize. kendiniz okuyun eşinizden çok.

son 1 senedir böyle oluyor. köyde toprakları kazdım uzun bir mesafe kazdım gece fener ışığında. o gece başladı. hani böyle hikayeler vardır ya duymuşsunuzdur bende içlerinden birine zarar verdiğimi düşünmüştüm. birine bakım yapmasını istedim msj attım.

o da böyle birşeyin olmadığını kazmayla görmediğim bir şeye filan zarar vermediğimi bu rüyayı görmemin sebebi ağır nazar olduğunu söyledi. evimizin yakınlarında hiç ev olmadığını sadece yanında bir ev olduğunu o evde tek başına yaşamak zorunda kalan yaşlı bir kadın olduğunu bunun bana ağır bi şekilde nazarının deydiğini ve nazarın etkisini benim bu şekilde hissettiğimi aslında bir varlıklarla filan alakası olmadığını söylemişti. korkutulmuşsamda önemli değilmiş.

gerçekten de öyle bir ev öyle bir kadın var. o zamana kadar böyle bir bilinç altı gelişmemişti ki bende. o ilk olay da bana çok ilginç geldi. ama sizin dediğinz gibi sonrakiler bilinç altı olabilir. cevabınız için teşkkürler

Her nazar değmesinde insanlar rahatsız edilmezler.Kimi nazar hafif ve geçicidir.Kişi küçük kazalar atlatabilir.Kimi nazarda ağır nazar olan ve hastalık yapanı vardır.Sizinki ağır nazarsa varlıklar tarafından rahatsız edilirsiniz.Sizin olayınız yani korkutulmanız şu şekilde olabilir.Musallatlı bir hastaya ağır nazar değerse,sizin enerjiniz düşer ve kişide bulunan varlıklar güçlenerek harekete geçerler ve hastaya daha çok zarar verirler.Bunun için üzerinizdeki varlıkları aldırıp temizletmelisiniz.

dün akşamda aynı şeyleri yine yaşadım.

psikolojik mi nazar mı başka bir şey mi gerçekten varlıklar mı rahatsız etti bilmiyorum ama bir süre bu durumu takip edip sonrasında bir bakım yaptırmaya karar verdim. Benim konuyu açmamın sebebi bana nazar değsin hemen varlıklar bana rahatsızlık verir bilincinde değilim. öncesine dönüp baktığımda tesadüfmüdür nedir böyle denk geliyor. bu da beni böyle düşündürdü doğal olarak. kafamda bu sorular oluştu.

dediğim gibi bir süre daha takip edip bir bakım yaptıracağım. cevaplarınız ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri