Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nazar ve kurşun dökmekle ilgili bilgisi olan var mı
[color=red:309903a6]kurşun dökme ile ilgili adetten kesilmiş el geçmiş kadının yapabileceğine dair inanç vardır ama ben katılmıyorum
gerekli malzemeler
1.geniş bir tepsi
2.içi su dolu metal bir kap
3.emek parcası
4.iğne
5.iplik
6.kan değmemiş sadece bu iş için kullanılacak bıçak
7.azı acık şekilde koymak üzere makas
8.tuz
9.kurşun
1o.kepçe
11.örtü yazma vs vs
bazı yerlerde bunlara ne ek olarak şeker çocuk ayakkabısı toprak taş gibi meteryallerde koyulmaktadır
bu artları yani yularıda yazan malzemeler tepsiye dizilir ortaya su tolu metal kap konur
kurşun kepçede eritilir kişi oturtulur üzerine yazma...
Rüzgâr estiğinde Nefes olsun Deniz yaşama can olsun, Gece sevgiliye aşk olsun. Gündüz kötü gözden sakınsın. Rüzgâr ve Deniz Kalkanım olsun, Thurisaz’ın keskinliği savunmam Algız’ın öpücüğü için şifam olsun.
Not: Niyetini duanı Nasıl istiyorsan o şekilde de yapabilirsin.
Inanisi binlerce yil öncesine kadar dayanan bir olgudur Nazar. Sözlük manasi bakmak, isteyerek beraberinde de imrenerek bakmak, göz atmak, yan bakis, negatif bakis olan Nazar Degmesine mahsus düsünce gerek derindir, gerek de oldukça çok eskidir.
Nazar, gerek bakislardan, gerek sözlerden ve gerek de negatif olan düsüncelerden kaynaklanmaktadir. Bazi zamanla ise nazarin pozitif düsünceden bile kaynaklandigi olmaktadir. Bu bitki, hayvan ve insanlar üzerinde negatif titresim frekansi olarak etkisini göstermektedir.
Buna neden olarak en çok bilinen durum, göz vasitasi ile yayilim gösteren...
7 gün boyunca her gün avuca 41 ayetelkürsi okuyup baştan ayaklara kadar sıvazlanır. Sağ kulağa 41 felak ve Müminun suresinin son 4 ayeti 3 sefer okunur. Sol kulağa 41 nas ve Müminun suresinin son 4 ayeti 3 sefer okunur. Boru veya kartondan boru yapıp sağ ve sol kulağa okunmalı.
''Bu karışımın amacı, üstünde taşıyanı veya çevrelediği alanı kötü etkilerin tümüne karşı korumaktır. Etki alanları içerisinde nazar, büyü, negatif etkiler, kötü varlıklar ve insanların zararları yer almaktadır
Karışımı Ay büyürken yapabilirsiniz. Özellikle Dolunay’da yapmanızı tavsiye ederim. Malzemeleri eksiksiz şekilde yazıyorum, lakin baştan söyleyeyim karışımın bazı gerekenlerini bulmak zordur.
Yağlar çoğu büyü ve dinlerde büyük rol oynar ve bu günümüzde de devam etmektedir.Yağların karışım değeri olmasının yanı sıra birde spirituel değeri vardır.Özellikle simya ve iksirler ile uğraşan arkadaşlarımız için negatif enerjiden,kara büyüden,kötü dileklerden,lanetlerden koruyan bu yağları paylaşmak istedim.Sadece isim olarak vereceğim gerisini zaten ilgilenen kişiler bunların yapılışını bulabilir ya da satın alabilirler.
Psişik Saldırılar ve Karanlık Negatif Enerjiler
PSİŞİK SALDIRILAR VE KORUNMA
radyasyon-3Doğa üstü enerjilerin ve güçlerin manipülasyonu olarak tarif edilen psişik saldırılar , karanlık ve negatif enerjilerin bir insandan diğerine yöneltilmesi ile veya bu enerjilerin yoğunlaştığı bir yerde hissedilen enerjetik ve fiziksel rahatsızlıklar oluşturur. Bu bir varlık, yarım gelişmiş bir formpanse olabilir.Bunlar, hissedenler üzerinde zararlı etkiler üretebilirler. Günümüzde bu etkiler artmaktadır ancak, inanmayanlara ve buna dikkat yöneltmeyenlere etki etmezler şeklinde bir inanış yaygındır..Bu...
Teknik olarak tabi ki var. Nazara karşı bağışıklık geliştirmen gerek. Onun için de eser miktarda nazara maruz kalmaya devam etmelisin ki, Spritüel enerjin tölerasyon eşiğini yükselttikçe seni belli gerilimlerin üzerinde tutarak dolaylı yoldan otomatik korumaya alsın.
Asıl soru hem nazarı emerek enerji bloklanması yaşamaya devam edip, hem de nazarı her defasında kıracak şekilde güçlenmeye devam etmenin bir yolu var mı ?
E Var. Tüm kadim bilgeliğin yarısı kendi enerji alanının ile seni tanıştımaya dayalı. Teknik olarak var. Defalarca kez anlatıldı. Ama sanırım interaktif bilgilenme talebi var. Real-time bir bilgi paylaşımı tercih ediliyor artık demek ki. Bunu da şuna bağlıyorum :
Diri enerjiye sahip kişilerin hiç durmadan içerik üretmeleri aslında bir nevi şifa enerjisini yaymaya devam etmeleri anlamına da geliyor.
Yapay zeka inanç enerjisini işleyemiyor hala demek ki.
nazar enerjisini diğer enerji türlerinden farklı, zira sevgiden bile olabiliyor. O yüzden hiç bir yöntem yüzde yüz korunmaya neden olamaz zira varlığımız korunması gerekeceği bir enerji olarak bile algınlamaya bilir. O yüzden enerjinin alanımıza giriş izni vardır