"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nazar İçin Muska Yazılmış Fakat?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anael Zan

Kayıtlı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 7365

Bunda tam olarak ne yazıyor ve nasıl bi etkisi olabilir, nisanlimin ablası nazardan korusun diye yazdirmis ama nisanlim bunu taktığımdan beri isim gücüm rast gitmiyor diyo haklİda hiç işten yana sıkıntısı yoktu fakat 1.5 aydır işsiz bulamıyor başvuruları kabul edilmiyor ne yazikki?

1,5 ay az zaman değil.Madem olumsuz etkilendiği kanısında neden taşımayı sürdürüyor?Ben ilaç içsem iyi gelmediğini farketsem o an keserim.Taşımasın o kâğıdı üzerinde,en kolay çözüm.

Haklisin yeni fark etmiş durumda ne yazikki bu süreç içerisinde sürekli is bulmak aramak görüşmek gibi çabalara uğraştığı için aklına gelmemiştir belki.. Bazı insanlar bişeye kendini o kadar kaptırırkı farkına varmazlar durumun

Teşekkür ederim iviv artık taşımıyor sirkeli tuzlu suda bekletiyorum sonra atacağım tek bildiğim yöntem bu

-Etkisiz bir uygulama. Bir muska yapılırken kullanılan mürekkep, kağıt ve yazım çok önemlidir. En küçük bir yazım hatası, eğri harf vb. etkisiz olmasına sebep olur.

-Bir defter kağıdına, tükenmez kalem ile baştan savma bir şekilde Arapça harfler yazarak vefk-muska yapılmaz. Yakınınızın yaşadıklarının bu kağıt ile bağlantısı olmadığını söyleyebilirim. Onun dışında sirkeli suda bekletmeniz iyi olmuş, yakınınızın içinin rahat etmesini sağlamış olursunuz.

Sevgiyle Kalın.. :)

Teşekkür ederim Tai msjini kendisine yolladım daha fazla rahatlayacagini düşünüyorum ayrıca dediğin gibi ona anlattım tükenmez kalemle bu iş yapılmaz diye tabi yamuk baştan savma yazılmış olanın etkisinin bozulduğunu yeni öğrendim çok sağ ol :)

Madem uygulama etkisiz o zaman nasıl olumsuz etkiliyor ?

Olumsuz etkiye dışardan bir neden arandığından olabilir.

İnsan biraz önemser de kuralı neyse onu eder, çocuğunun defter sayfasını koparıp çengel bulmaca çözdüğü kalemle yazmış,ne de kuvvetliymiş demekki zat-ı muhterem.

Eh ablası yazdirmis bi guzel kolye yazdirmis vermiş kardeşine oda almış takmış ne yapsın iceriginin ne olduğunu bilmiyor bende çok müdahele etmedim yanlış anlamasin diye bi analiz et dene bakalım dedim aradan 1.5 ay geçti işte verdi bana sonra

Hem nazar için denmiş hemde Muskamı denmiş. Hay Allahım memlekete iş kimlere kaldı. Yazık diyorum. Yani büyü ilmini ayaklar altına alıyorlar. Bilgiyi geçtim bu çirkinlik nedir yahu bu özensizlik nedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri