"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

nasıl wicca olabilirim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan miedit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:boat:
bir hristiyana göre hristiyanlar cennete gider, bir müslümana göre müslümanlar, bir buddiste ve ya pagana göre ise cennet inancı yoktur reenkornasyon vardır.

bir şey eklemek isterım.
Paganların hepsi reenkarnasyona inanmaz bir kısmıda o saf ruh'a geri döneceklerine inanir.

Sizinki nedir bilemiyorum ama bir kaç arkadaşım daha farklı bir enerji hissettiklerini söylediler. Benim hissettiğim hislerim eskisinden daha çok kuvvetli, en ufak çağrıyı daha iyi algılıyor hissediyor ve farkında olmadan istenilen yardıma cevap veriyorum.

Bu kadar açık konuşmak uygun olur mu bilemem ama geçen hafta aniden tülden bir perdenin içinde geziyormuş gibi enerjinin içinde dolaştığımı hissettim, yine aylar sonra bu akşam yaptığım şifa meditasyonunda yanıbaşımda kanat sesleri duydum ve yerimden kalktığımda aynada kendimi şimdiye dek hiç görmediğim parlak gümüş gri bir aurayla gördüm, ben çıktıktan sonra odaya giren eşim ampul patlamış dedi:)

Ben önünde koca bir okyanus, ayağını ıslatıp ıslatıp yüzmekten vazgeçen inatçı bir ruh olarak bunu hissettiysem vardır birşey, bilgelere danışmak lazım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri