Nasıl Olmuş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AronArcher

Banlı Kullanıcı
Ailem ile yaşadığımdan heykel sipariş edemiyorum altarım için bende kendim yapayım dedim ve kil aldım.Benim yaptığım:
bunu örnek alarak yaptım Tanrıça heykeli yaptım Tanrı heykelim pişiyor örnek aldığım:

Nasıl olmuş?

İlk denemem oldu Tanrıçanın biraz kalçası kaydı :D 2 tane Tanrı yaptım 2 side kırıldı :'(

Emek verip yapılan hiç çirkin olur mu ? :) Eminim çalışarak daha da güzellerini paylaşırsın. Hatta hayalindeki Tanrıça heykellerini yaparsın ;)

Tanrı heykeli yaptım daha demin ve cidden çok güzeldi.Saçı vardı pelerini vardı yüz hatları vardı.Panın heykelini yapmıştım.Platforma oturturken pelerin bi karşı çıktı bacağı koptu falan bende sinirle duvara attım.O resimdeki tanrı heykelini ve mumluk yaptım onlarıda atarım

Bunlar ne icin kullanilacak ? Cok emek vermissiniz ve güzel olmus tanrica bayagi güzel ve o cükük olan ne ?

Aron orada sinirlisin biliyorum ama inanki buradan sinirli halin keyifli görünüyor :))))

gerçekten bunlar ney için yapıyorsun ? yanılmıyorsam inancın doğrultusunda tapınmak için mi ?

Onun gibi altarda Tanri ve Tanrica heykeli icin kulanacagim ama cogunlukla dua etmek icin o kucuk olan mumluk samdan

Emeklerinize sağlık
Ancak flood yasak- lütfen dikkat edelim, bunda dikkat edersek heykelde de dikkat etmiş oluruz -sır belki sabırsızlıktadır +

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri