"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nasa'nın çekimlerindeki uzaylılar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AkuJuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D bunlar sadece o gezegendeki cukurlar milleti avutmak için ilgi çekmek için herşeyi onlarda yeni ögreniyor gibi yapmak için çekilmiş konulmuş ama paylaşım için teşekkürler :)

düşüncenize saygı duyarım.
keşke daha dikkatli baksaydınız o zaman çukurlardan ibaret olmadığını görebilirdiniz
ben teşekkür ederim ;)

Uzaylıların varlığına kesinlikle inanıyorum ama ..bu videodaki bana da gezendeki çukurlar gibi geldi açıkçası

:D bunlar sadece o gezegendeki cukurlar milleti avutmak için ilgi çekmek için herşeyi onlarda yeni ögreniyor gibi yapmak için çekilmiş konulmuş ama paylaşım için teşekkürler :)

katılıyorum
gösterilen yerlerin etrafında aynı görüntüye benzer onlarca şekil var o video yu alsam uzaylı sayısını çoğalta bilirim :D

çukur ya gezegene carpan küçük göktaşlarının açtıgı çukurlar tekrar tekrer izledim uzaylıların varlıgı gerçek hatta türleride var amerikanın uçak teknolojisini nerden buluguda anlaşılıyor. amerikanın gizli tutdugu bir bölge ve 72.bölgemi ne tam hatırlamıyorum yalan olmasın orayla ilgili resmi rapaorlar var oraya tanımlanamayan bir cisim düştügü belirtiliyor bilmem kaçıncı yılda ve o yıldan sonra amerikanın teknolojisi durdurak bilmedi araştırırsanız bulabilirsini bilgim eksik eski bi konuydu kusuruma bakmayın :)

Geri