Narsist annem karşısında ne yapabilirim

Malesef bu devirde herşey para çalışırken ona para vermiş bütün ev ihtiyaçlarınıda görmüştüm hep ama hiçbir şey yapmadın diyor malesef ne versemde paraya pula doyuramadım kendisini gördüğü herkesle kavgaya tutuşabiliyor hastanedeki hemşireyle eve gelen tamurciyle , gittiği terziyle marketteki kasiyerle senelerce oturduğumuz bir ev vardı oradaki bütün komşularla kavga etmişti bir sonrakindede ev sahiplerleriyle kavga edip bizi kovdurmuştu kovulduğumuz için evi ben aradım sokak sokak ve buldum oturduğumuz evi herkesle herkesle kavga ediyor ve onun yanında olarak onun yanında olmak zorunda olarak ben zor durumda kalıyorum biraz uzun yazdım kusura bakmayın ...
Aslında son yıllarda bu ülkede her orta halli ailenin evinde olan şeyler bunlar..
Halkı inanılmaz bir yoksulluğa kurban ettiler,
Milleti resmen kaderine terk ettiler..
Eskiden ev alma derdi vardı, sonra ev almak imkansız oldu ve araba almak zorlaştı
Sonra sonra ise insanlar bir ayakkabı bir mont almamaya başladılar, artık günümüzde ise peynir kıyma yiyecek alamayacak duruma geldi insanlar..
Etrafta 5 10 milyon iyi durumda olan altında arabası olan insanlara bakmayın, medya yoksulluğu gizlemek için sürekli onları gösteriyor...
Ama alt taraflarda, geminin aşağı kısımlarında büyük yığınlar bu dediğim zorlukları iliklerine kadar yaşıyorlar..
Aile parçalanmaları, cinayetler, geçimsizlik falan falan ne varsa siyasal İslamcıların dediği gibi din imansızlık yada maneviyatsızlıktan değil , tamamen ekonomik mahvoluştan dolayı.. neyse çok siyaset yaptım...
ama bunlar gerçekler...
He senin annene gelince , şöyle ihtimal düşünüyorum; annenin babanla arası nasıl,
Yanlış anlama böyle durumları birçoğumuz yaşadık genelde sevgisizlik, tatmin olamama, tükenmişlik durumu, hayatının heba olmasını hissetme gibi durumlarda genelde o tip duygu kaosunda ; herkesle kavga edersin, herkese sinir olur nefret edersin, kimseyle anlasamazsın.. bu yüzden sordum 🤔

Geri