"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

muska taşıyanlar...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozknn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozknn

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar.
ben birşey sormak istiyordum. üzerinde muska taşıyan bir insana herhangi bir uygulama sonuç vermez mi?

kastettiğiniz uygulamadan bahseder misiniz ?

erkek arkadaşım da bağlılık büyüsü gördü bir kişi bozulması için muska verdi. ve o dönemde anlamsız yere ayrıldı benden bende o kişi başka bişe yaptı mı acaba diye düşünmeden edemedim gittim sordum hayır dedi bişe yapın dönsün dedim muska var üstünde tutmaz dedi. ben başka birine aşk- sevgi için bi kaç şey yaptırdım büyüye giriyor sanırım ama bi sonuç alamadım o yüzden merak ediyorum. o kişinin dediği gibi üzerinde muska taşıdıgı için midir?

Muskların yapılış amaçları vardır onlara karşı oluyor bu düz muska tüm kötü enerjilere karşı kullanılır diye biliyorum ben..

Şimdi muskayı yapan kim nerde yaptı ne yaptı bunlar muamma işler açıp bakmak bunun özelliginide bozabiliyor. Ondan senin yapman en temizi..

Şimdi muskayı yapan kim nerde yaptı ne yaptı bunlar muamma işler açıp bakmak bunun özelliginide bozabiliyor. Ondan senin yapman en temizi..

sözde üzerinde önceden yapılmış bi bağlama büyüsü varmış onu bozmak için hemen yazdı bi kağıda verdi sonra su ve yakma içinde bişeyler verdi. şuan erkek arkadaşım ben ararsam benle konuşuyor muskasını açıp bozmama imkan yok cüzdanında taşıyormuş ayrıca. ben barışmak için büyü yaptırdım tutmadı. hoca başka bi uygulama denicez aranızı soğutmuşlar dedi. o muskadan yaptıgı şeylerden mi oldu bilmiyorum

Kısmet ya.. Büyüler zaten uzun vaadeli şeyler degil ondan gidip konuşmayı dene geçiyor büyülerin etkileri zamanla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri