Kelebekserap
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar... Oncelikle formda yeni oldugumu belirnek isterim...benim olayimi anlatim sizlere belki yasayan ve daha deneyimli olanlar yardimci olurlar. Bilindigi uzere herkese karabasan gelir ilk zamanlarda uykumda karabasan geliyodu bu ayda bi kere falan oluyodu ama sadece agirligini hissediyodum. Daha sonra bi gece bana dokundugunu ve onunla bogustugumun farkina vardim ellerim gobegimdeydi ve araya bi el giricek kadar mesafe vardi ellerini hissede biliyodum. Cok sert am normal insan eli gibiydi. Tam gittigini dusundugumde yurume sesini duydum tik tik tik diye yanima bisey yaklasti ve sirtma dokundu boydan boya onu ilk defa hissetmistim. Isigi acmaya cesaret edemiyodum bagiramiyorum kitlendim kaldim. Daha sonra hafifledim ve isigi yaktim oteki odaya gidemiyodum korkudan. Daha sonralari gunduz bi sekilde uyuyakaliyodum ve odada annem varken bile geliyodu ustume abaniyodu kendime geldigimde anneme karabasan geldi diyodum ezan vakti gelmez diyodu. Ilk onunla iletisim kurdugumda bursaya gitmistim arkadasimin evine ilk defa gidiyodum sanirim 3. gunuydu yine sabaha karsi uyumustum. Yine geldigini anladim israrla bana gozumu acmami soyluyodu kendimi sana gostercem diyodu. Yalvariyodum gitmesi icin gozumu actigimda kendisini tam olarak bana gostermedi ama karsimda bi insan vardi duvara yaslanmis bana bakiyodu. Sisli goruyodum ama. Ondan korktugumu soyledim ve gozlerimi kapattim yine gozlerimi acmami soyledi ve bu sefer burnumun dibinde bana bakiyodu gozleri birden kipkirmizi oldu niye bana bunu yaptigini sordum gitmesini istedim gitmicegini soyledi. Bana dokundugunu ellerini vucudunu hissede biliyodum. Ertesi gun oldugunda kiz arkadasimin babasinin sesiyle uyandik gece odaya kostuk adam aynen boyle soyledi hayatimda ilk defa karabasan geldi beni rahatsiz ediyo dedi kiz arkadasima yasadiklarimi anlatmistim kiz arkadasim seninki niye babami korkutuyo dedi. Adini surekli telafi etmemek icin yawuz diye isim koydum ve beni surekli uykumdan uyandiriyo kulagima uyan diyo sesini duyarken nefesini hissediyorum karsimda kivircik sacli bi kizla sevisiyo benden be istedigini anlamiyorum aranizda boyle bisey yasayan varmi onun benden ne istedigin nasil ogrenebilirim. Simdiden tesekkurler. Bide sunu soyliyim bende onceden bana anlatildiginda inanmazdim bilinc altindan oluyo desem ruya goruyorum desem degil. Yasayanlardan yardim bekliyorum.