Musallat mı oldular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 3870
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3870

Kayıtlı Üye
Ben çok dindar bir insan değilim ama çocukluğumdan beri ara sıra paranormal şeyler yaşıyordum; hiçbir zaman bu kadar uzun ve ağır değildi. Geceleri üzerime dokunuluyormuş gibi bir his oluyor saçımla falan oynanıyor; son birkaç gündür bu his daha da arttı. Uzanıp hareketsiz kaldığımda sanki üstüme bir ağırlık biniyor, dürtülüyormuş gibi hissediyorum. Vücuduma ara sıra iğne batıyormuş gibi oluyor — önce sadece gece oluyordu, şimdi neredeyse 7/24 devam ediyor. Sanki yanımda birisi ya da birileri varmış gibi bir varlık hissediyorum. Odamı tamamen temizledim, sirkeli suyla sildim; tanıdık bir hoca muska yazdı, sürekli sureler dinliyorum, namaz kılmaya çalışıyorum; elimden geleni yapıyorum ama hiçbir şey değişmiyor. Bu durumu bilen ve bana tavsiye verebilecek biri var mı?

Herşey yapıldı ve devam ediyorsa anksiyete olabilir.

B12
D vitamini
Böbrek fonksiyonlarına baktırın. Azalma var ise tedaviye başlayın. Değerler düzelip hala devam ederse psikolojik destek alın.

Tansiyonu takip etmeyi unutmayın.

anksiyete ve musallat vakası birbirine çok benzer.

Her ikisi de aynı anda olabilir. Tabi.

Bu hislerin ne alakası var deneyin bunlarla. Emin olun çok alakası var.

Ben çok dindar bir insan değilim ama çocukluğumdan beri ara sıra paranormal şeyler yaşıyordum; hiçbir zaman bu kadar uzun ve ağır değildi. Geceleri üzerime dokunuluyormuş gibi bir his oluyor saçımla falan oynanıyor; son birkaç gündür bu his daha da arttı. Uzanıp hareketsiz kaldığımda sanki üstüme bir ağırlık biniyor, dürtülüyormuş gibi hissediyorum. Vücuduma ara sıra iğne batıyormuş gibi oluyor — önce sadece gece oluyordu, şimdi neredeyse 7/24 devam ediyor. Sanki yanımda birisi ya da birileri varmış gibi bir varlık hissediyorum. Odamı tamamen temizledim, sirkeli suyla sildim; tanıdık bir hoca muska yazdı, sürekli sureler dinliyorum, namaz kılmaya çalışıyorum; elimden geleni yapıyorum ama hiçbir şey değişmiyor. Bu durumu bilen ve bana tavsiye verebilecek biri var mı?
Hemen musallat dememiz gerekir psikolojik te olabilir farklı bir olay da olabilir. Musallat olup olmadığını bilmek için bakım da yapılmalı, bu yüzden bildiğiniz bu işlerden hakikaten anlayan birisi varsa o na bakım yaptırın daha netleşir ne olduğu. Dediğim gibi psikolojik te olabilir, herkese de bakım yaptırmayın. İyi günler dilerim.

O iğne batması tamamiyle anksiyete-depresyon kaynaklı. Ben de senin gibiydim. Psikiyatrdan destek alın

Geri