muratsavci
Kayıtlı Üye
siteden araştırın dırek davet bılgısı vermıyorum zararlı olabılır
Urum davetin orjinali çalısır durumda cogu kıtapta gecıyor zaten sıtede de paylasılmıstı basını okuyunca o oldugunu anladıgım ıcın calısır durumda dedımDavet o kadar eksik ki nasıl çalışır durum da.
İnsanın kendi kendine ettiğini cümle alem bir araya gelse edemezmiş. Yazıya dökülen hiçbir davet çalışmaz, bu evrensel bir yasadır, birine söylendiği hatta ucundan ima edildiği an çalışsa bile tarih olmuştur o an itibariyle. Bu kuralı anlayın artık, siz evrenin yasalarına uymak durumundasınız o size değil. Ayrıca davet paylaşılması kadar anlamsız bir konu olamaz. Romandan öteye geçmeyen bir bilgi haline dönüşen yazıların peşinden neden bu kadar hevesle koşuyorsunuz. Davet uygun görülen kişiye kendi iner, insan bir tarafını yırtsa aksi mümkün değil, başkasının daveti kendine özgüdür, siz şizofren misiniz de kendinizi o kişi sanıp onun yaptığı daveti yapmaya çalışıyorsunuz? Üstelik hem başarı bekliyorsunuz uzun yıllar ezoterik eğitim alıp sınavlarından geçmemiş kişiler olarak hem de çok iyimserlik gösteriyorsunuz üstünüze negatif enerji topladığınız için hayat boyu bereketsiz, sevgisiz ve başarısız kalacağınız ve bunu miras olarak akraba ve soyunuza aktaracağınız için. Bu foruma girenlerin bunları bilmemesi imkansız olduğuna göre acaba birbirinizle dalga mı geçiyorsunuz, ciddi bir forumda olduğumuza göre sanmıyorum, neyinize güvenerek yapıyorsunuz desem sizden yayılan enerjiden bu alanda size hiçbir umut olmadığını biliyorum, kendinizin hakikaten enerji seviyesinin yüksek olduğuna ve dünyanın dengesine müdahale edebilecek güçte olduğunuza inanmış ya da kendini kandırmış veya o havaya kaptırmış halde Türk filmlerindeki saf genç karakterinin gerçekten var olduğuna dair canlı kanıt olarak yaşıyorsunuz herhalde. Büyüklerin nasihatlerine kızıp onları kulak arkası eden gençlikten misiniz yoksa sahiden ders alır mısınız zaman gösterecek ancak bizler her zaman kişilerin başlarına gelebilecek felaketler konusunda onları dikkatli olmaya davet ederiz. Heyecana ve hırsa kapılıp hayal aleminde yok olmaya mahkum değil iseniz bu işleri yapmaya kalkan acemi ve izinsiz kişilerin varlıkların elinde oyuncak ettiklerinden olmazsınız. İnsanları sahiden bir güç olduklarına ve birşeyler başarmış olduklarına inandırmakla başlarlar. Hatta çalışmayan uygulamaların elinize geçip yapmanızı ve başardığınızı sanmanızı sağlayıp benlik duygunuzu kibirle yükseltip sizi ellerine geçiriverirler. Yazık olur. Ama kaderlerinde harcanmak ihtimali varsa ve tam yol bu hedefe giderlerse kimse onları kurtaramaz. Bizden bu kadar.