"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

muhtesem sir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan volvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
flood yaptığım için özür dilerim ama şimdi aklıma geldi. dertlerinizi tüm ayrıntılarıyla yazın demişsiniz. ben çoğu kez isim vermedim yada aşırı ayrıntılara girmedim... tesiri değişir mi ? sadece beni derinlemesine etkileyen olayların gidişatını vs anlattım.
ne kadar derin yazarsaniz o kadar iyi sonucda allahin bilmedigi birsey yazmiyorsunuz ..sonundada yakacaksiniz kimse okumuyacak,allaha emanet olun

degerli arkadaslar ben yarindan itibaren sizlerle paylasimda bulunamiyacam allahi izniyle tum hedeflerim gercek oldu son hayalim cocuklugumunda hayali olan hayalimin pesinden gidiyorum,lakin uygulamayi gerceklestiren ve tecrube sahibi olan degerli pisipisi ve geceye ait sizlere allahin izniyle tecrubelerini aktaracak,allaha emanet olun bir kac kisi haric hepiniz yuregimde yer edindiniz dualarim sizinle olacak,,,,

Bugün kavanozu denize attım umarım herşey iyi olur ve sayın volvo umarım sizinde tüm dilekleriniz gerçekleşir selametle...

Heyecanla her sayfayı okudum ve gerçekten sonuçları merak ediyorum. volvo paylaşım için çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun. Ancak çok şükür hayatta büyük dertlerim olmadığı için bunu uygulamam ne kadar doğru bilmiyorum. Yani haksızlık edeceğimi düşünüyorum. Foruma bir süre mi giremeyeceksiniz yoksa hiç mi? Burada bulunmanızı isterim günlüğü de çok merak ediyorum. Çok şanslısınız elinize böyle bir şey geçtiği için. Tekrar teşekkürler.

Heyecanla her sayfayı okudum ve gerçekten sonuçları merak ediyorum. volvo paylaşım için çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun. Ancak çok şükür hayatta büyük dertlerim olmadığı için bunu uygulamam ne kadar doğru bilmiyorum. Yani haksızlık edeceğimi düşünüyorum. Foruma bir süre mi giremeyeceksiniz yoksa hiç mi? Burada bulunmanızı isterim günlüğü de çok merak ediyorum. Çok şanslısınız elinize böyle bir şey geçtiği için. Tekrar teşekkürler.
tesekkur ederim alakaniza,ben burada bulunmiyacam ama uyguluyan arkadaslarin hayatlarindaki mucizeleri allahin izniyle burada okuyacaksiniz ,gayretim cehalet doneminde yaptigim hatalari telafi etmek allah rizasi icin yaratilana hizmet etmek.allaha emanet olun,yuregim hep burada sizinle olacak,

cok ilginc..
gunlerce yazmis cizmis herkes ama sonra herkes ortadan kaybolmus..
deneyecegim yapacagim diyenler neredeler..
bir de sonuclari paylassaydik..
ya da sureci nasil yasadigimizi?

ben birazdan duamı okuyacağım bugün 3.günüm.bir hafta sonunda size gelişmeleri yazarım arkadaşlar merak etmeyin.bir mani çıkmadığı sürece bırakmaya niyetin yok tamamlayacağım inşallah allahın izniyle

onemli duyuru gizlimabet ailesinin dikkatine yazilarima ara vermekti niyetim fakat onemli bir konu icin herzaman olmasada yazip sizlere bilgi vermeye paylasimda bulunmaya calisacam degerli arkadasimiz gunusdenizin uyarisiyla haberim oldu diger sitelerde kaynak gosterilmeden sitemizden paylasim ve bilgi caliniyormus,site yonetimini ve sizleri uyariyor bununicin gizlimabet ailesi ne tedbirler alabilir soruyorum.degerli arkadaslar unutmayin hakli olunan kavgadan insan cok guc alarak cikar.unutmayin gizlimabetde birimiz hepimiz hepimiz birimiz,allaha emanet olun.not estanbul sitesini ziyaret edin ne demek istedigimi anlarsiniz .

bugün yazdım tüm eski dertlerimi yazının en altına artık istediklerimi de yazdım akşam okucam 41 ayetel kürsi. 1 hafta sonra gelişmeleri yazarım :)

dertlerinizi tüm ayrıntılarıyla yazın demişsiniz. ben çoğu kez isim vermedim yada aşırı ayrıntılara girmedim... tesiri değişir mi ? sadece beni derinlemesine etkileyen olayların gidişatını vs anlattım.
sayin gunesdeniz size tum uyeler onunde cok tesekkur ediyorum size borclandim.allaha emanet olun.

Görülen kabusların nedeni yazılan dertlerin yastık altında tutulmasından dolayı olabilir mi? Eğer sebep buysa kabus görmemek için kağıtlar başka yerde tutulsa da işlem o şekilde devam ettirilse olmaz mı?

Teşekkürler.
Tam da burayı okuyordum, tesadüfün bu kadarı...

Sevgili volvo herkesi cevaplamışsınız da bir benim mesajım gözünüzden kaçmış. Tekrar soruyorum, yazılan kağıdı başka yerde saklasak olur mu?

Teşekkürler.

Tam da burayı okuyordum, tesadüfün bu kadarı...

Sevgili volvo herkesi cevaplamışsınız da bir benim mesajım gözünüzden kaçmış. Tekrar soruyorum, yazılan kağıdı başka yerde saklasak olur mu?

Teşekkürler.
degerli kardesim defterde yazilan yastik alti benim sakladigim yerde yastik alti...hakkini helal et gec cevap verdigim icin.inan su anda havaalaninda bir arkadasin bilgisayirindan cevap yaziyorum.vedalasttim uzun bir sure ama aklim burada elimden geldigince zaman zaman takip edecem,allaha emanet olun.

Bende volvo ya birşey sormak istiyorum ama yine tersler diye korkuyorum yani :D
kardesim benim amacim kalp kirmak degil kalp kazanmak sevap kazanmak,adam gibi sorarsan nasil terslerim .sor kardesim ben cevap vermesemde burada pek cok yuksek akil ve sorumluluk sahibi insan var onlar sana cevabini verir,benim gordugum hissetigim buradaki arkadaslarin cogu insani dogruya yonelten durust savasci insanlar,,,allaha emanet ol

onemli duyuru gizlimabet ailesinin dikkatine yazilarima ara vermekti niyetim fakat onemli bir konu icin herzaman olmasada yazip sizlere bilgi vermeye paylasimda bulunmaya calisacam degerli arkadasimiz gunusdenizin uyarisiyla haberim oldu diger sitelerde kaynak gosterilmeden sitemizden paylasim ve bilgi caliniyormus,site yonetimini ve sizleri uyariyor bununicin gizlimabet ailesi ne tedbirler alabilir soruyorum.degerli arkadaslar unutmayin hakli olunan kavgadan insan cok guc alarak cikar.unutmayin gizlimabetde birimiz hepimiz hepimiz birimiz,allaha emanet olun.not estanbul sitesini ziyaret edin ne demek istedigimi anlarsiniz .

volvo benim diyor:banghead: bu ramazan günü pes doğrusu...bir de her gün yazılacak diyor :party:

degerli arkadaslar her guzel urunun taklitlerinin cikmasi gunumuzde normal,bizimde estanbul sitesinde cakmamiz cikmis klonlanmisis,ben cok guluyorum bu cakmaya kizamiyor, guluyorum,allaha emanet olun

kardesim benim amacim kalp kirmak degil kalp kazanmak sevap kazanmak,adam gibi sorarsan nasil terslerim .sor kardesim ben cevap vermesemde burada pek cok yuksek akil ve sorumluluk sahibi insan var onlar sana cevabini verir,benim gordugum hissetigim buradaki arkadaslarin cogu insani dogruya yonelten durust savasci insanlar,,,allaha emanet ol

Tamam dediklerini yaptıktan sonra denize atmamız gerekiyor ama deniz yok. Bunu nasıl yapıcaz??
Ben şuan bir çok şeyi bu uygulamaya bağladım. En azından kuantum :D Çok inandım yani :D:party:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri