geceye-ait
Kayıtlı Üye
Olumlu isteklerimizide yaza bilirmiyiz, deniz yoksa ne yapacağız ?
Şimdiden tşk ederim....
Şimdiden tşk ederim....
gölde olur sürekli akan bir dere ırmak bunlarda olur yanlız necaset akan veya bulaşan olmamasına dikkat edelim yani lağım suyu akmasın o nehre veya dereye göl her türlü kaldırır zaten necasetiYaşadığım yerde deniz yok
Bu uygulamayı yaptıktan hemen sonra mı atmalıyım denize.. Çalışıyorum, en yakın deniz 1.5-2 saat uzakta.. Gidiş dönüş, bütün günümü alır benim..
Çok da İsterim yapmayı.. Eğer yaparsam, mutlaka buradan paylaşacağım.
Sırrını paylaştığın için teşekkürler.
yahu güldürdün beni kavanozun azını açyazmak istediğimiz şeyleri yazıp 7 gün boyunca yastığın altına koyarak aynı zamanda 41 ayetel kursi okuyoruz, 7 gün sonunda kağıdı yakıp kavanozla denize atıyoruz doğru mu anlamışım
bir de sormak istediğim kavanozu denize atsak denizin üstünde yüzmez mi biraz tuhaf olur gibi geldi de içine taş falan koysak da batsa olur mu dicektim![]()
bir şeyi epey merak ettim. bu arada bunu uygulayacağım. ben artık eskisi kadar kızlı ve seri karar veremez aynı anda birçok seye odaklanırken odaklanamaz hatta uyuyamaz ve yemek yiyemez oldum. gözlerim sanki hep bugulu bakıyor. bunun üzerine doktora gittim herşey normal çıktı. duymakta sorun var diye test bile yaptırdım o kadar normalki en tiz sesler algılar hepsi normal fakat öyle bir ağırlık varki üzerimde kalkıp ne ders çalışabiliyor ne işe gidebiliyor nede en sevdiğim işleri yapabiiyorum. hatta sudan oldukça uzak duruyorum. hasta değilim fakat merak ediyorum üzerimde bir büyü olabilir mi tüm yaşam sevincimi alan beni o kadar iş varken yapılacak güçsüz kılan sey bu olabilir mi
niyet edecekmiyiz mesela esim beni bırakıp gitti falan oglu falan kızı bana donsun falan diyecekmiyiz yoksa direk kagıtta yazdıklarımıza bakıp okuyup üfleyecekmiyiz.
Bana güzel bir uygulama gibi geldi. Öncelikle dertlerimizi bildiriyoruz. Ayet-el kürsi ile bu dertlerimizin o kagıda bir cesit sabitlenmesini saglıyoruz yanii binevi bildirdigimiz dertleri ve sorunları bağlıyoruz. Bu dertlerin orada kalması için bir sure yanımzıda tutup kotu ve olumsuz enerjileri o yazılanlara aktarıyoruz sonrasında onu denize atarak kendimizden uzaklastırıyoruz dertleri. Bana çok iyi kombine edilmiş gibi geldi zaten Ayet-el kürsi çok çok güçlü ve etkilidir.Yapacak olanlara kolay gelsin.
Böyle bir şey mümkün mü?Bunları yapınca bir anda hayat böyle değişebilir mi?Herkes yapar bunu herkesin hayatı değişir.Bana çok garip geldi.
volvo kardeşim, kusura bakmayın ben sizi kırmak istemedim, kırdıysam özür dilerim