Ü Üye silindi 58480 25 Haz 2020 #3 Deadly_Wolf' Alıntı: işe yarıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... İlk yapan kişinin işine yaramış olmalı.
Deadly_Wolf' Alıntı: işe yarıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... İlk yapan kişinin işine yaramış olmalı.
Deadly_Wolf Kayıtlı Üye 10 Ocak 2023 #4 Üye silindi 58480' Alıntı: İlk yapan kişinin işine yaramış olmalı. Genişletmek için tıkla ... Kaba yaziliyormus kağıda yazıp suya attım o gün buluştuk işe yaradı mı bilmiyorum ama güzel bir gündü
Üye silindi 58480' Alıntı: İlk yapan kişinin işine yaramış olmalı. Genişletmek için tıkla ... Kaba yaziliyormus kağıda yazıp suya attım o gün buluştuk işe yaradı mı bilmiyorum ama güzel bir gündü
Beylane Kayıtlı Üye 14 Haz 2024 #6 Deadly_Wolf' Alıntı: Kaba yaziliyormus kağıda yazıp suya attım o gün buluştuk işe yaradı mı bilmiyorum ama güzel bir gündü Genişletmek için tıkla ... arşivimde bulunan kitaptan alıntıydı işe yarıyormuş demek ki
Deadly_Wolf' Alıntı: Kaba yaziliyormus kağıda yazıp suya attım o gün buluştuk işe yaradı mı bilmiyorum ama güzel bir gündü Genişletmek için tıkla ... arşivimde bulunan kitaptan alıntıydı işe yarıyormuş demek ki