"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

muhabbet için okunacak dua

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan isa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

isa

Banlı Kullanıcı
Muhabbet için yüzüne yada resme okunacak dua
muhabbet için inşirah suresi okunur kişinin yüzüne sezdirmeden üflenir
bu duaların resme okunmasıylada fayda hasıl olabilir.

bunun devamı da var, inşirah suresini okuduktan sonra yine gizlice o kişinin yüzüne veya resmine bakarak; "Tevekkelü Ya huddame hazihis sureti inşirah ve ahriku kalbe "sevdiğin kişinin ismi" bi muhabbeti "senin ismin" bi hakki hazihis sureti inşirah." diyeceksiniz.! Bu vediğim tiyoyu da unutmadan sol cebinize atın, kullanın, teşekkürü de esirgemeyin.

ben o son kısmını daha önce hiç duymadım ama eğer varsa öyle bişey bilgi için teşekkürler birbirimizin eksiklerini tamamlamalıyız

verdiğim cümle ile okuyunca emin ol etkili sonuçlar alıyorsun, zaten fotoğraf ile yapılan uygulamalar her millet de hit listede yer alıyor.

ben sadece inşirah suresini okudum sabah işe gitmeden resmine ve gün boyu bana sevdiğim kişi mesaj attı günlük sürdü ama olsun :)

evet yazan arkadaş bunu açıklarsa iyi olur evet bir hüddamı görevlendirmiş olursunuz zannımca fakat her 3-5 defa inşarah suresini okuyup ardından arkadaşın yazdığı hüddamı görevlendirme duasını okusa herkes istediğini kendine muhabbetini çeker...bu kadar kolay olmamalı ve bu şekilde yaplırsa büyüye girer bana göre. Bir varlığı görevlendiriyorsunuz o dua hürmetine yapmak zorunda kalıyor belkide acı çekiyor o varlık. Büyü olduğundan şüphe eden bence inşirah suresini okuduktan sonra Allahtan şu kimsenin muhabbetini diliyorum diye niyaz etsin. Evet arada böyle bir fark var...

bu işlemi dün olsa yapabilirdim fakat bugün aldatıldığımı öğrendim ve ben ne yapacağımı bilmiyorum sakinleşemiyorum ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen yardım edin

o insanın sen daha çok bağlanmadan böyle bir hatasını görebildiğin için Allah' a şükür edip neden böyle olduğu hakkında düşünmelisin kendine göre sen belki çok şey yaptın belki de o seni haketmedi belki sadece onun karaktersizliği...onun davranışlarını düzeltemezsin ama kendilerininkini düşünce biçimini değiştirebilirsin unutma sen değerlisin...

Geri