Arkadaşın için hep sevgi dolu düşünmek,o senin yanında değilken birlikte olduğun insanlara ondan övgüyle söz etmen,sevgini yürekten hissedip onun için en iyisini dilemen ,onun hakkında kendisi oradaymış da seni görüyormuş gibi konuşmak aranızdaki sevgiyi arttırır.Esma olarak da ''El-Vedud''esmasını önerebilirim...Bildiklerim bu kadar,umarım bu bilgiler işine yarar...Sevdiğimiz bir arkadaşımızın bize muhabbet duyması, hal hatır sorması için yapılacak bir uygulama var mıdır? Esma, dua , düşünce gücü hangisi daha etkili olur ( arkadaşa uzak bir ilde
Olabildiğince hep düşünmeye çalışıyorum esmayı da günde beş vakit 20 defa okuyorum bilmiyorum inşallah işe yarıyordur. ?Arkadaşın için hep sevgi dolu düşünmek,o senin yanında değilken birlikte olduğun insanlara ondan övgüyle söz etmen,sevgini yürekten hissedip onun için en iyisini dilemen ,onun hakkında kendisi oradaymış da seni görüyormuş gibi konuşmak aranızdaki sevgiyi arttırır.Esma olarak da ''El-Vedud''esmasını önerebilirim...Bildiklerim bu kadar,umarım bu bilgiler işine yarar...![]()
Rica ederim,eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...Bu arada tavsiyelerin için çok teşekkür ederim ?
onun hakkında kendisi oradaymış da seni görüyormuş gibi konuşmak aranızdaki sevgiyi arttırır.
Burada başaka bir ortak arkadaşınız varsa beraber bahsedersiniz...Eğer yoksa sizin yaratıcılığınıza ve hayal gücünüze kalmış...Ortak arkadaşınız yoksa hayalinizde arkadaşınız var da onunla o kişiyi konuşuyormuşsunuz gibi de yapabilirsiniz....Ya da bir kağıda ona karşı olan güzel duygularınızı yazabilirsinizYani bu o karşınızdaymş gibi onu imgelemek ve onu ne kadar takdir ettiğimizi sevdiğimizi söylemek anlamına m geliyor?
Olursa yine yazarım...Bir programda izlemiştim:En sevdiğiniz ve çok mutlu olduğunuz anıları o kişiyle yaşamış gibi yeniden kafanızda canlandırabilirsiniz...Ne kadar etkili olur bilmiyorum,bunu denemedim...
Ne zaman olursa olsun eğer yaptıklarınızdan güzel bir sonuç alırsanız burada bizimle paylaşmanızı dilerim...Sizden geri dönüş almayı isterim,eğer yöntemler işe yararsa,sevgilereşekkürler
Zaten öyle yapıyorum.
Doğru gelen yöntem çok önemli...Takdir ve minnettarlık çok ama çok yüce olgular.