mucize dua(2)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selenim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selenim

Banlı Kullanıcı
Sevgili arkadaşlar. sizlere ne dilerseniz dileyin kesin etkisini gösteren bir dua daha göndermek istiyorum ..Biliyorumki buraya katılanların çoğu çok üzgün ve çareler arıyor. Engüzel çareyse tabiki Allaha yalvarmak .Buyrun.
(Denendi herseferinde gerçekleşti.)

(boy abdesti kafidir)
7 gün sürecek...
1. gün dileğinizi göz önünde hayal edin ve 6 kere Yasin okuyun
2.aynı şekilde
3. , 4. , 5, ve 6. gün aynı şekilde devam edin.
7. gün yine niyetinizi gözünüzde canlandırın ve 5 kere yasin okuyun.

Dileğiniz erkende gerçekleşe bilir bu durumda 7. güne kadar devam edin sakın bırakmayın. (41 Yasin okuyacağız)
Sevgiler.

Bump: Sabahları okumanız etkisini artırır diye eklmek isterim.

Bump: Sabahları okumanız etkisini artırır diye eklmek isterim.

Allah razı olsun selenim emeğine sağlık allah sanana sıkıntı dert vermesin herşey gönlünce olsun ne güzel paylaşımlar sağol.

selenim umarım.
insanlara yardımcı olmaya çalıştığın gibi;

Yüce Allah da herdaim yardımcın olur.
gösterdiğin iyi niyet için sağol.

Bump: her defasında denenmiş demişsin.
7 gün içindede genellikle gerçekleşiyor herhalde
; bırakmayın demişsin çünkü...

merak ettim senin de dileğin gerçkeleşti mi?

Bump: her defasında denenmiş demişsin.
7 gün içindede genellikle gerçekleşiyor herhalde
; bırakmayın demişsin çünkü...

merak ettim senin de dileğin gerçkeleşti mi?

bende bu duayı inaçla yapacagım.

yeter ki olsun?

selenim bu yöntemi bayagı övmüş.

:boat: yelken açtık gidiyoruz.

artık hayırlısı...:D

ama yasin okunacakmış hergün okumadan önce normal abdest almak gerekir bence..sonuçta Kuran'dan süre okuyorsun..Yanılıyor muyuym?

ben okumaya çalıştım ama iş yerinde olduğum için bitiremedim ilk gün okudun sonrası gelmedi zaten bu aralar umutsuz vaka şeklinde dolanıyorum kalbim sıkışıyor dokunsalar ağlayacak vaziyetteyim yani. neyse bitirenler yorumlarını yazsın lütfen

ben bu terkibi sabah namazından sonra yaptım ama henüz dileğim vuku bulmadı:willy_nilly:

ben karaciye rahatsızlığı cekiyorum sizden hastalığım için 500 tane yasin indiremek istiyorum önce ALLAHIN sonra szin yardımınızla hastalığımı atlatmak istiyorum okursanır Allahın rızası üstünüzde olsun

ben karaciye rahatsızlığı cekiyorum sizden hastalığım için 500 tane yasin indiremek istiyorum önce ALLAHIN sonra szin yardımınızla hastalığımı atlatmak istiyorum okursanır Allahın rızası üstünüzde olsun

Öncelikle Serpil hanim size hosgeldiniz derken insallah en kisa zamanda sagligina kavusmanizi Yüce Allah´imdan bütün kalbimle diliyorum.

Saygi ve Sevgi ile/:Angel_anim:

bu konularda cok yenı oldugum ıcın ozur dıleyerek sormak istiyorum acaba içinde buyu yada ne nasil diyim cağırma gibi bı durum var mı tesekkurler

Geri