"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ms hastalığında astrolojik göstergeler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Elif21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elif21

Kayıtlı Üye
Merhabalar benim bi sorum okacak...
Ms hastalıpına yatkınlık veren astrolojik göstergeler nelerdir??
Bir bilen varsa lütfen lütfen yazsın..
Mr sonucumda ms plakları çıktı...
Çok kötüyüm..halsizim.. ve başım agrıyoo

Geçmiş olsun.Astrolojik gösterge konusunda bilgim yok.Ancak ms hastalığı kontrol altında tutulup,kisi kendine özen gösterdiğinde iyiye doğru yol alınıyor.Orta yaş üstünde bir komşumuz ms hastası.Bunun yanında tansiyon hastası.Çok bilinçli bir hasta olduğundan büyük sorunlar yaşamıyor.
Birde senden ricam kötüyüm diye yazmaman.Şikayet ede ede ms çıkardın kendinde.Biraz pozitif ol ne olur.Secret'in en son çıkan gençliğe güç serisinde sağlığin sırrı bölümü var.Birçok insanın çok önemli hastalıkları nasıl atlattıkları,bunun için tüyolar var.Tavsiye ederim ,okumalısın.

Sizi anlıyorum ama mr sonucum ms hastası olduğumu gössteriyor..
Ne yapacağımı şaşırdım...
Kolumu kıpırtacak halim yokkk...

Sizi anlıyorum ama mr sonucum ms hastası olduğumu gössteriyor..
Ne yapacağımı şaşırdım...
Kolumu kıpırtacak halim yokkk...
Çok geçmiş olsun,ben şu an için demiyorum.Tabiki hastalık bu.Test sonuçları bunun var olduğunu göstermiş.Demek istediğim bundan öncede sürekli olumsuzdun.Olumluya dönmek için geç kalmış değilsin.Öyle bir değiş ki iradenle yen hastalığını,olmayacak şey değil.İstersen yaparsın.:)

Lütfen yardımcı olun..
Neden böyle bir hastalık geldi başımaaa

Bugün artık birçok hastalığın kökeninde psikolojik sorunların yattığı bilinmektedir. Psikolojinin kökeninde de zihinsel durumların yani duygu ve düşüncelerimizin olduğunu biliyoruz. Olumlu ve sağlıklı düşünce, sağlıklı zihni, sağlıklı zihinde sağlıklı bedeni oluşturur. Mesela pozitif düşünen, neşeli, hayata bağlı insanlar sahip oldukları yaşam enerjisi ile zihin-beden-ruh dengesini korudukları için daha az hasta olurlar. Sizin hastalığınızın temelinde de bir düşünce kalıbı yatıyor olabilir. Sizin Şuan yapmanız gereken 'neden benim başıma geldi' diye evhamlanmak yerine özellikle alternatif tedavi yöntemlerini araştırmak ve iyileşmeye konsantre olmak olmalı. Geçmiş olsun.

Sizin öncelikle sakin ve olumlu bir yapıya bürünmeniz gerekiyor.Çok celalli bir yapıda olduğunuz için kendi kendinize yapabileceğiniz şeyleride yapamayacağınızı düşünmekteyim.Bu konuda bir uzmandan destek almanız lazım özellikle psikoloji konusunda (hastalığın psikolojik kökenlerini çözmelisiniz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri