URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
Sevgili arkadaşlar. Moskova da ya da Moskova yakınlarında olup, tanışmak buluşmak isteyen olursa özel mesaj ile bana ulaşsınlar. 7 hazina da kadar Yule ile burda olacağız.
Sevgi ve ışıkla
Sevgi ve ışıkla
Sevgili arkadaşlar. Moskova da ya da Moskova yakınlarında olup, tanışmak buluşmak isteyen olursa özel mesaj ile bana ulaşsınlar. 7 hazina da kadar Yule ile burda olacağız.
Sevgi ve ışıkla
merhaba dünyanın en etkileyici metrosu Moskova da imiş oraya da gidecek misiniz sevgiler
Buradaki metrolar, metro değil müze gibi. Her yer metro, tüm şehri örümcek ağı gibi yer altından sarmışlar. Rusya'dan üye sayımız çok yüksek fakat konuyu okuyan Rusya'dan üyemiz yok galiba. Aja artık Antalya'ya yerleşeceğim zaten, hep orada olacağım![]()
Çok biliyorsun senGenel olarak Rusya,parapsikolojik çalışmaların en çok yapıldığı ülkelerdendir.Belki bu yüzden Moskova'ya gidiyorlardır.![]()
Syn.Urum ve Yule'de Parapsikoloji çalışmaları yapan uzman kişiler olduğundan dolayı belki Rusya da ki uzmanlarla bir çalışma yapmayı planlamış olabilirler.Küçük bir tahmin yürüttüm.
![]()