logii
Kayıtlı Üye
Mistik Dua İle Rahatlama Yöntemi
Şimdi vereceğim linkten Mistik Duayı indiriyorsunuz. Öncelikle bulunduğunuz mekan Hafif Karanlık ve sessiz olmalı i ,Bir kulaklıkla Dinlemenin Büyük Rolü Oynuyor.
Şimdi mp3 Formatındaki Mistik duayı mp3 playerınıza veya telefonunuza atıp sadece birkaç saniyeliğine Yatağınıza uzanmaya gidin, Ellerinizi Aşşağıdaki Gibi Ayarlayın.
Bu Şekilde Ayarladıktan Sonra Gözlerinizi Kapatıp Nakarat 2 de Duayı Mırıldanarak Tam olmasa Bile Tekrarlayın.
Not:Kesinlikle Tekrar Ediyorum Rahatsız Edilmemelisiniz ve ortam sessiz olmalı yada kulaklık kullanmalısınız.
Mistik Duanın Etkileri
A)Negatiflikten Arınma (KEndini Rahat vererek İşlem Yaptıysanız)
B)Obsesyon Varlıklar veya izlenme Düşüncesini Ortadan Kaldırma
C)Rahat Bir Uyku.
Unutmayın İşlemleri çok Açık ve net yazdım , Faydasını Görmeniz Dileğiyle.
DOWNLOAD
Resimi Göremeyenler için siteye yüklüyorum resmi
Ekli dosyayı görüntüle 512
Şimdi vereceğim linkten Mistik Duayı indiriyorsunuz. Öncelikle bulunduğunuz mekan Hafif Karanlık ve sessiz olmalı i ,Bir kulaklıkla Dinlemenin Büyük Rolü Oynuyor.
Şimdi mp3 Formatındaki Mistik duayı mp3 playerınıza veya telefonunuza atıp sadece birkaç saniyeliğine Yatağınıza uzanmaya gidin, Ellerinizi Aşşağıdaki Gibi Ayarlayın.
Bu Şekilde Ayarladıktan Sonra Gözlerinizi Kapatıp Nakarat 2 de Duayı Mırıldanarak Tam olmasa Bile Tekrarlayın.
Not:Kesinlikle Tekrar Ediyorum Rahatsız Edilmemelisiniz ve ortam sessiz olmalı yada kulaklık kullanmalısınız.
Mistik Duanın Etkileri
A)Negatiflikten Arınma (KEndini Rahat vererek İşlem Yaptıysanız)
B)Obsesyon Varlıklar veya izlenme Düşüncesini Ortadan Kaldırma
C)Rahat Bir Uyku.
Unutmayın İşlemleri çok Açık ve net yazdım , Faydasını Görmeniz Dileğiyle.
DOWNLOAD
Resimi Göremeyenler için siteye yüklüyorum resmi
Ekli dosyayı görüntüle 512