"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mini anket.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SoNoL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yahu sonuçlara bakılırsa ben kndine güvensiz içe kapanık fena biriyim ama değilimki işte :D

Sonuçlara bakılırsa ben hem kendime çok güvenen, hemde hiç güvenmeyen biriymişim. :D:D:D

Yahu sonuçlara bakılırsa ben kndine güvensiz içe kapanık fena biriyim ama değilimki işte :D

Potansiyel suçlu olmaktan iyidir yine de , bakınız bana :D

C.10) Ağlayabilmek en insani duyguymuş . Bu soruya ( hayır ) diyenlerin ise , toplumsal suça meyilli , saldırgan , öfkeli , uyumsuz oldukları saptanmış

Diğerlerinden kaçacak göçecek yer buldum da bu soruda kaldım.

Ben ağlayamam ki :offtopic:

C.10) Ağlayabilmek en insani duyguymuş . Bu soruya ( hayır ) diyenlerin ise , toplumsal suça meyilli , saldırgan , öfkeli , uyumsuz oldukları saptanmış

Aa neden? :/

Yok yok inanmıyorum ben bu teste hani benim burçların gıdıklanmaya karşı tepkileri nasıl kimseye uymadı buda öle bişi :D

Haha +)

Sanıyorum evet öyle olmalı demekten başka çarem yok :D

Sevgili Sonol , tarumar ettiniz bizi akşam akşam , alacağınız olsun :)

Sevgili Gümüş bende de aynı çıktı, bende ağlama özürlüyüm. Kolay kolay ağlamam, ağlasamda kimse görmez (Allah ağlatmasın bizi...Aminnnn)
Sevgili Moskov sana katılıyorum. Aynen senin teste benzedi bazıları uydu bazıları uymadı. Uyanlarla yetinelim. hem sonra canım arkadaşlarım :D sonuç itibarıyla bu testi hazırlayanlarda insan onlarda yanılıyorlar... dimi ama. Yazık emeklerine sağlık, koskoca test hazırlamışlar biz şahsına münhasır insanlarız bize uymasada olur. Ben mesela kendime burç yarattım, üzülmemek için yaylı akrep yaptım kendimi. Üzülmeye mahal vermemek adına yarın daha güzel bir test bulayım :nopity:
Sizleri seviyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
S.1) Herhangi bir konuda veya tartışmada , ilk sözü mü yoksa son sözü mü söylemek istersiniz ?

farketmez ortalardada belirtebilirim. önemli olan bir düşüncemin olması ve bunu doğru şekilde ifade edebilmem. bu yüzden ilk son önemli değil.

S.2) Tartışmalar esnasında , kendinize hakim olamadığınız anlar olur mu ?

zaman zaman oluyor fakat kimseye şiddet vb uygulamadım sadece yerimde zıplıyorum böyle anlarda.

S.3) Sinirleriniz mi sizi yoksa siz mi sinirlerinizi kontrol edersiniz ?

kontrol etmek istemediğim zamanlar oluyor. yani bu benim elimde. kontrol etmek istemediğim anlarında tadını çıkarıyorum. bazen zevkli oluyor :)

S.4) Hemen bir lokum mu , yoksa yarım saat bekleyip üç lokum mu yemek tercihinizdir ?

bana şu anda ki hakkımdan feragat edip yarım saat sonraya 3 lokum vaad ediyorlar ve bunu da bana belirtiyorlar yani yarım saat sonra 3 lokumun benim olacağından haberim varsa elbette bekleyebilirim. eğer o 3 lokumdan haberim yoksa yerim ilk lokumumu. fırsat fırsattır :)

S.5) İradenizi en son ne zaman ölçtünüz ? Sonuç memnun edici miydi size göre ?

irademi her daim daha ağır testlere tabi tutuyorum. ve her daim biraz daha güçlendiğini görüyorum. ben çok güçlüyüm ve daha da güçlenicem.

S.6) Seçme şansı verilseydi eğer , yine şimdiki Ailenizi mi seçerdiniz ? (Ana,Baba,Kardeşler ..)

ufak oyuncu değişikliklerine giderdim tabi. kim şimdiki ailesini olduğu gibi seçmek ister ki... eminim babamada seçme şansı verilse çocuğu olarak beni seçmek istemezdi :)

S.7) Sizi en çok sinirlendiren 3 şey nedir ?

haksızlık nefret ederim haksızlıktan, böyle bir durumda karşımdakine saldırabilirim.
önyargı, bir önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur. önyargılarına dokundurtmayan birinin fizyolojik yargılarını parçalayabilirim.
boş boş konuşan kişi, bu tarz insancıklara diyecek bişeyim yok zaten anlamazda. baktım boş konuşuyor, dişlerimi sıka sıka oradan uzaklaşırım.

S.8) En son ne zaman sinirlendiniz ve ne yaptınız ? ( Tepkinizi aynen yazın lütfen )

en son bugün anneme sinirlendim. annemin yakın arkadaşı moda tasarımcısı ve bugün saat 14:eek:o da yeni sezon tasarımlarını tanıtacağı minik bir deflesi varmış. annem benimle gitmek istemiş fakat bu durumdan da defileden de benim saat 12:3o da haberim oluyor. saçlarımı yıkamıştım ben saç kurutma makinası kullanmıyorum başıma ağrı yaptığı için. doğal haline bırakıyorum kendi kendine nerdeyse bir günde kuruyor çünkü saçlarım çok uzun ve gür. yıkadıktan sonra haberim olunca defileden mecbur kalsamda saç kurutma makinasıyla kurutmaya çalıştım fakat kurumadı. annemse her 5 dk da bir hazırmısın diye sesleniyor. en sonunda zıvanadan çıkıp yeteeer gelmiyorum bu soğukta hiç bi yere madem gelmemi istiosun dün söyleseydin kurumuyor işte saçlarım. git şimdi tek başına diye bağırdım o da küsüp gitti. gerçi sonradan pişman oldum bağırdığıma ama napalım onda da hata var.

S.9) Yüreğinizdeki sevgiyi tartsanız , sizdeki tahminen kaç kilodur ? ( Limit 100 kg.)

80 kg civarı falan. tecrübe ile sevgi ters orantılı sanırım :)

S.10) En son ne zaman ağladınız ve çok özel değilse , konu neydi ?

durduk yere ağlayabilirim bana farketmez. ağlamak güzel oluyor. arkasından gülüyorum :)

S.11) Kendiniz hakkında neler düşünüyorsunuz ? ( Olumlu , olumsuz )

sevdiklerime karşı kredibilitem sonsuzken, sevmediğim insanlara hatta abartıp hiç tanımadıklarıma karşı bile oldukça sertim. fakat beni kötü tecrübelerin bu denli sert yaptığını düşünüyorum çünkü yıllar evvelim böyle değildi. insanın o kadar çok çeşidiyle karşılaştım ki artık bi kaç dakikalık tanışmadan sonra tüm kişiliğini zaaflarını korkularını anlayabiliyorum (birazda yeteneğim sayesinde oluyor). fakat insanları bu kadar iyi analiz edebilme hem işime çok yararken hemde bu yüzden yeni arkadaşlıklar kuramıyorum. insanlarda bıraktığım izlenim nedeniyle başıma gelmeyen kalmadı. ne kadar aynaya devamlı baksamda ben buyum değiştirecek bişey bulamıyorum. anne ve babamın etnik ve dini farklılıkları yüzünden her ortamda sivrildim. ve hayat bana sivrilmemin bilindiğinin aksine berbat bişey olduğunu öğretti. bence çok güzel gülümsüyorum insanları bu pozitif enerjiyle etkilediğimi düşünüyorum. çünkü ben gülünce herkes 'ne kadar özgür görünüyorsun' diyor. iletişim gücüm harika, hep işime yaradı bu. acımasızım ama herkese karşı değil. güzel oyuncuyumdur. 5 dk da 5 oyun oynarım 5 inide anlamazsın :)

S.12) Kendinizi hiç eleştirdiniz mi , en son ne zaman yaptınız bunu ?

evet sürekli kendimi eleştiririm. çünkü olumsuz bir olayda bende kötü birşey yapmışımdır ki o şeyin kötü olmasına katkı sağlamışımdır. en son 3-4 saat önce eleştirdim kendimi.

S.13) Sevildiğinizi düşünüyor musunuz ?

evet bu dünyada en azından bir kişinin beni sevdiğine eminim. kendim :)

S.14) Çok sevdiğiniz 10 kişinin isimlerini yazabilir misiniz ? (Aile ve çevre )

annem, babam, kardeşim, erkek arkadaşım, en yakın dostum, bebek(köpeğim), teyzem, kuaförüm, shafira ve eliyo ( ilki yakın akrabam, ikincisi annesi babası kayıp küçük bir kız)

S.15) Sizi tanımıyoruz , bize kendinizi kısaca anlatabilir misiniz ?

24 yaşındayım, üniversite son sınıfta tezimi bekliyorum. yüksek lisans başvuruları yaptım :) karmaşık, renkli oldukça kozmopolit bir ailem var. oldukça renkli bir hayatım var. çünkü yağmurlu günlerde elimde sıcak bi kahve yağmurun saflığını ve doğanın güzelliğini izlemekde bence bir renktir. extrem sporlarla ilgiliyim. çünkü adrenalin herşeydir. gece klubü gibi yüksek gürültülü müzik yapan yerlere adımımı atmam. araştırmak ve bilgi edinmek bu hayatta yapmayı sevdiğim en önemli şeylerden biridir. kimsenin üzülmesini istemem, birini üzeceğime kafamı keserim. içimde fırtınalar kopsada gülümsüyorum. bunu yapmak istemiyorum ama kimseye dert anlatmak istemediğimden doğal bir refleks oluşuyor. sayısal zekam yüksek olduğu için hızlı düşünüyor ve analiz ediyorum. pozitifimdir genelde. benim gibilere vurdumduymaz densede bence biz hayatı seviyor ve kafamıza hiçbir şeyi takmıyoruz. herşey olur, herşey halledilir yeter ki gülümseyelim... :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri