Anael Zan
Kayıtlı Üye
Ben normalde hiç tanımadığım insanlari gördüğümde gözlerine kısa bir süre bakarak geçmişini karakterini görebiliyor hissedebiliyorum ama bir de şu durum var; bunu anlamış değilim ve bazen kendimi çok suçlu hissediyorum. Bazı gördüğüm insanları (tanimiyorum genelde bir kaç kişi haric) inanin midem bulanıyor, evet midem gerçekten bulanıyor yüzüne baktıkça kendimi kontrol etmesem kusacak gibi oluyorum ve analizlerime göre bu insanlar çoğunlukla kadın, orta yaşlı ve esmer tenli tabi erkek de karşılaştığım oldu..
Sizce bu neden kaynaklanıyor kişinin kendi enerjisinden mi? Acaba pis mi diyorum ama bir de şu var:
Bir arkadaşımin kayinvalidesinde de öyle oluyorum fakat kadın arkadaşımın evine geldiğinde inanılmaz tertermiz oluyor ev, kadın gerçekten temiz ve ben o an anladim ki bunun temizlikle bir alakası yok. Ve o midemin kaldiramadigi insanların bana dokunacagindan veya ellerinden bir şey yemekten çok endişe duyuyorum o an.
Nedir bu durum ?
Sizce bu neden kaynaklanıyor kişinin kendi enerjisinden mi? Acaba pis mi diyorum ama bir de şu var:
Bir arkadaşımin kayinvalidesinde de öyle oluyorum fakat kadın arkadaşımın evine geldiğinde inanılmaz tertermiz oluyor ev, kadın gerçekten temiz ve ben o an anladim ki bunun temizlikle bir alakası yok. Ve o midemin kaldiramadigi insanların bana dokunacagindan veya ellerinden bir şey yemekten çok endişe duyuyorum o an.
Nedir bu durum ?