guzelcem
Kayıtlı Üye
Hayırlı günler canlarım
Benim bir sıkıntım var sizlerle paylaşmak istiyorum. Kızkardeşim 37 yaşında zeki kurnaz işini bilen birisidir, tek kusuru hayırsız aksi hased-fesad ne yaptığını bile bilmeyen aşırı kalp kırıcı anneme ve babama büyüklerine karşı saygısız çevresi yaka -paça silker adını duyduklarında uzaklaşırlar veeee çapkın eşinden ayrılalı 11 sene oldu oğlu var 16 yaşında yavrusu bile kız kardeşimden tiksinir
fftopic:geçen hafta evime davet etdim etmez olaydım annem ve babamla birlikte geldi kız kardeşim ben bayramda değişdiğini fark etdim meğer ki yanılmışım nerdeyse eşimle aramız açılıyordu sürekli eşim kızkardeşimle esprili geyik muhabbeti yapınca ben deli oldum ama gereğinide yapdım.:boxing_smiley::boxing_smiley::boxing_smiley:şimdi size sormak istediğim kızkardeşime basiterini bağlama dilini nefsini bağlatma duası var mı? başı birgün belaya gircek bunu da düşünmüyor bayan dan çok erkek arkadaş dost ne bileyim sayısı fazla denecek kadar çok :boxing_smiley:yorumlarınızı bekliyorum sağlıcakla selametle kalın canlarım:boat:
fftopic: