klaroline
Kayıtlı Üye
öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum. bu konuyu isteksizce olsa da açıyorum, çünkü merak ediyorum. bir rüyamı anlatacağım. çok utanıyorum ama olsun. tek çarem burası... bir gece her zamanki gibi uyudum. aklımda herhangi bir düşünce yoktu. büyü ve diğer mistik güçler hakkında bilgim var fakat hiçbir zaman uygulamadım. yattığımda rüyadaydım ve bunu biliyordum. öncelikle çok mutluydum ,karşımda çok yakışıklı bir erkek vardı. o beni ,ben onu çok seviyordum. biz birbirimize bakıp öpüşüyorduk fakat benim içim hiç rahat değildi. içimden hep bırak onu , o senin ahlakından değil, o çok kötü yapma ,seni ele geçirecek gibi düşünceler geliyordu.tam devam ediyorduk ki ben bu yüzden rahatsız olmaya başladım. geri çekildim. o da neler oluyor. seni mutlu edemedim mi? dedi. bir şey söylemedim, sadece öylece bekledim. o da sinirlenmiş bir biçimde bakıyordu. ama hala affetmemi bekliyordu. sonra o uyarıcı sesler daha da yükseliyor. ve ben seni istemiyorum sen şeytanın tekisin! diye bağırıyorum. daha sonra o değişmeye başlıyor. ki bu arada rüyadan da giderek uzaklaşıyorum. onun gözleri kızıla dönüyor. vücudu da ateşe doğru dönüyor. gözlerimi açtığım anda sadece bir saniye görebildim sonra hemen yok oldu. ben tuhaf hissediyordum. 5 dakika sonra da sabah ezanı okundu. yalnız fikirlerinizi söylemeden önce belirteyim ki ben öyle majiyle falan ilgilenmem sadece metafizik alemiyle iletişim kurabiliyorum .sizce ne anlama gelir?...
sevgilerle...
sevgilerle...