karanlikadam
Kayıtlı Üye
Öncelikle konunun yeri yanlış olabilir kusura bakmayın yeniyim forumunuzda. Ben 18 yaşında bir kardeşinizim, erken yaşlarımda alkole ve uyuşturucuya başladım. Bu alışkanlık haline gelmemişti ki ben liseden atılana kadar yani okuluma odaklanmıştım cahillik olarak adlandırıyordum bunları ara sıra alkol almamın haricinde. Ama daha sonra okuldan atıldım ve hayatımda hiçbirşeyim yolunda gitmedi. Artık kanıma bir alkol veya keyif verici bir madde girmeden hayattan gram zevk alamıyorum. Sevgililerim olmuştu ama şu 2 senedir tek bir sevgilim yok. Hayatla bağlarım koptu resmen aklımda fikrimde zikrimde hep içmek hep içmek hep içmek var. Elime geçen tüm parayı buna yatırıyorum hayatım buna endekslenmiş durumda. Tabi suça eğilimimde alkolle beraber artıyor ve bunun sonunu çok iyi biliyorum ki ya cezaevine gireceğim yada mezara gireceğim. Uzatmadan sizden istediğim bana bir çıkar yol göstermeniz lütfen bana git tedavi al demeyin bunu ailemde dedi ama ben zaten düşkün bir insanım alkolden maddeden uzaklaşıp ilaca bağlanmak istemiyorum. Beni rahatlatacak kendimi bulmama yardımcı olacak meditasyonlar vs. önerir misiniz? Kendimi rahatlatmam huzuru bulmam gerekli çünkü artık fiziksel olarak hiçbir şeyden tad alamıyorum bana boş geliyor en son çareyi bunda gördüm ve forumunuza katıldım. Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar..