sdrcmrn
Kayıtlı Üye
Merhaba gizli mabet ailesi Benim adım Serdar 33 yaşındayım yazılım mühendisliği birimi altında çalışıyorum 8 yıldır evliyim resmi olarak 3 yıldır evliyim mükemmel bir aile hayatım vardı mükemmel bir iş hayatım vardı sorunuma Gelecek olursak son 1 yıldan beri hayatım Tepetaklak oldu işimi evimi yuvamı kaybettim Aslında Bunun sebepleri yaklaşık 1 yıldan beri geliyor Eşim benden 4 yaş büyük kendisi hemşire kendisi ile Mart ayından beri konuşmuyoruz bu süre içerisinde kendisiyle kavgalarımız oldu Şu yakın zamanda aldatıldığımı öğrendim aramızda ufak bir şiddet yaşandı bu sebeple cezaevine düştüm kendisinin atlı bir gidip bir geliyor akıllı gelip gidiyor Kafam çok karışık yuvamı kurtarmak istiyorum Kendisi beni ağlatacak bir kadın değildi bize veya bana kötü bir şeyler yapıldığını düşünüyorum bu konu hakkında Yardımlarınızı talep ediyorum kendisine affetme durumum var kötü enerji yaymak için Fakat içimde bir daha aldatılma korkusu da var ailesinde aram hiçbir zaman iyi olmadı Ve iyi olmayacak da fakat eşimi çok seviyorum zaman zaman konuşuyoruz zaman zaman konuşamıyoruz şu an aldığım duyumlara göre avukatımı bana söylediğine göre Irak'ta bir kişi ile beraber Zaten başımıza ne geldiyse Irak'ta bu kişiyle tanışıp daha sonra geldi bana yardımcı olursanız Yuvam kurtulmuş olur veyahut Ben kurtulmuş olurum Bu konuda saygıdeğer büyüklerimden işin ehli insanlardan yardımları bekliyorum Gerçekten Maddi durumum çok iyi idi birden çöktüm evliyim çok mükemmeldi birden bitti Ben hayatımı kurtarmak istiyorum Kendisi bu durumu bilinçli yapmışsa Eğer hiçbir şekilde barışmak istemem fakat dış güçlerin etkisi altındaysa bilinçli olarak yapmamıştır kısacası bunu öğrenip yapılacak bir çalışma varsa bunu yaptırmak istiyorum Sizce hangi yoldan ilerlemeliyim büyüklerimden işin erbabı kişilerden yardım bekliyorum Benim de yardım edeceğim konular Tabii ki olur bana ulaşırsanız mesaja cevap verirsiniz Çok minnettar olurum Sonuçta Yuvam kurtulacak Saygılarımla