"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merdivendeki Kan Damlaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan teknozof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknozof

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
İki katlı bir evde oturuyoruz. Alt katta başkaları üst katta biz. Merdivenler dışta ve çıktığı tek yer bizim ev. Daha önce kapının tam kenarına el ile sürülmüş bir kan lekesi görmüştüm fakat pek önemsemedim sildim. Bugün merdivenlerde girişe doğru 7-8 damla kan lekesi gördüm. Dün ve bugün eve aile dışında herhangi biri de girmedi. Sizce büyü olabilir mi? Ya da ben mi abartıyorum? Eğer büyüyse ne büyüsü olabilir? Nasıl kurtulabilirim ve neyle temizlemeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Pek bilgim olmadığı için ne yapacağımı bilemedim. Şimdiden teşekkürler.

geçmiş olsun kardeş olayın mantıklı bi açıklaması vardır bence direk aklın büyüye kaymasın :)

Gereksiz kuşku yapıyorsunuz bence :) bende şeker hastasıyım insülin kasa isabet ettiğinde kan çıkıyor yere damlıyor farkında olmadan anlatabildim mi :)) ama eğer genede bir şeylerden şüphe ediyorsanız ev halkındaki davranışlara veya kendinizdeki değişimlere bakmanızı öneririm.

Haklı olabilirsiniz fakat her ihtimali düşünmek istedim sanırım. Yanıt verdiğiniz için teşekkürler biraz içim rahatladı. :)

Hemen büyü mü değil mi düşünmeyin. Öbür türlü kendinizi etkilersiniz psikolojinizi etkilersiniz. Ve en sonunda paranoyak olursunuz gördüğünüz yaşadığınız,gördüğünüz her hangi bir şeyi büyü zannedersiniz ve çıldırırsınız.

O kan lekeleri evden birisinin olabilir. Ya da alt kat komşunuzun burnu ya da her hangi bir yeri kanamış olabilir ve sizden de bu kanı durdurmak için bir şey almaya gelmiş olabilir. Siz de evde olmayın gitmiş olabilir. O arada da kan yere damlamış olabilir. Bunun gibi bir çok olasılık var.

Yani kafanızı takmayın. Ama siz yine de ben emin olmak istiyorum diyorsanız bakım yaptırabilirsiniz. Forumda Syn.Yule bakım yapıyor. Ona mesaj atabilirsiniz. :)

Sevgiyle Kalın. :)

Allah aşkına apartmanın dış kapısında kan görmeyi nasıl büyüye yordunuz? Hayatınızda ilk defamı yere damlamış kan görüyorsunuz! Konu açmak için açıyım tavrından başka birşey değil bu bence...

Sn urmia siz biliyorsunuz ama bazı kişiler bilmiyor sadece sormus ve gereken cevabı almış zaten, sizin bu tepkiniz diğer farklı bi olayla karşı karsıya gelen bilmeyen kisilerin olumsuz tepki görürmüyüm düşüncesi olabilir bence yargısız infaz bu benim düşüncem yanlış anlamayın

Aklıma takıldı ve beni rahatsız etti bu konu. Çünkü daha önce başımıza böyle bir olay gelmişti. Bu yüzden sordum. Gerçekten konu açmak için açayım tavrı değildi. Zaten ilk kez konu açtım. Değerli vaktini ayırıp cevap veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri