merhaba konuyu yanlış yere açtıysam affınıza sığınıyorum meleklerle irtibata geçmek mümkün mü mesela ben ilim sahibi olmak istiyorum kendi çapımda bunu nasıl başarabilirim şu an hiç bir tecrübem yok burada kendimi geliştirmem mümkün mü cevaplar için şimdiden teşekkürler
çok güzel olurdu ama irtibata geçen sadce cami hocaları olabilir...
ne zamandan beri irtibata geçiyor cami hocaları? adam hoca olduysa alim mi oldu? lütfen bu cami hocalğı bu kadar büyütülecek bir şey değil. aile zoruyla bu meslekte olan ya da sadece maddiyat için bu işi yapan insan o kadar çok ki...çok güzel olurdu ama irtibata geçen sadce cami hocaları olabilir...
bu işlerde çok üstün olan camii hocaları tanıyorum
Meleklerle irtibata gecmek mumkundur cami hocasi olmaya da gerek yoktur sadece isteyin ve tesekkur edin .. İsik hiziyla gelirler .. Her olayda yardim isteyebilirsiniz ....... Konuda yardim etmeni istiyorum seklinde .. Mesela mikail melek beni korumani istiyorum hasta iseniz cebrail melek sifa icin hemen simdi yardim etmeni istiyorum ...seklinde tesekkur etmeyi unutmayin ve herseyden de evvel allaha hergun sukredin tesekkur edin .. Sevgi ve isikla ...