Böyle farklı sayı olmadan peşisıra 40 ise bence bunu hocalarınla konuş.Meleklik bişey olduğunu sanmam.Biraz saçma gelecem ama bu sıralar vize sonuçlarım hep 40 40 40 40 diye gidiyor sizce neden ? Çalışsamda aynı çalışmasamda 4 soru yapsamda aynı 9 soru yapsamda...
Böyle farklı sayı olmadan peşisıra 40 ise bence bunu hocalarınla konuş.Meleklik bişey olduğunu sanmam.Zira melekler sınav sonucunu hakkından az göstererek sana ulaşmaya çalışmazlar.Onlar için bir sürü yolu var bunun.
Böyle farklı sayı olmadan peşisıra 40 ise bence bunu hocalarınla konuş.Meleklik bişey olduğunu sanmam.Zira melekler sınav sonucunu hakkından az göstererek sana ulaşmaya çalışmazlar.Onlar için bir sürü yolu var bunun.
O tarihe bi dikkat et bakalım,bişey çıkacakmı?Bu arada yaklaşık 1 hafta önce başıma ilginç bir olay geldi beyaz bayan şeklinde bir silüet (ben leptop başında uyuya kalmışım,) ; gülümsüyordu bana ve bişeyler diyordu işin garibi leptopun ekranı ve ortam gözukuyordu ve leptopta sağ altdaki ileri bir tarihi gösteriyordu ama ortam sanki uyumadan önceki ortamdı akşamdı lambalar açıktı ısıtıcı açıktı , , ,
Tuylerin renklerine göre bir anlamı var hepsinin.Siyah :dikkatli olmak,pembe :aşk hayatıyla ilgiliydi sanırım.Renklere göre anlamları vardı bende biyerlerde,bulursam detaylı yazarım.Arkadaşlar; Bu beyaz tüy olayı ile karşılaşan var mı? Yani somut tüyden bahsediliyor değil mi? Bilgisi olan var mı acaba? Yazılanlara bakıyorum demek ki karşılaşan yok ve soran da yok sanırım. İyi forumlar.
Esmaül Hüsna'da Ya Cebbar var en yakın benim bildiğim.Başıma çok ilginç şeyler geliyorbugun anestezi sınavında anestezi yapacağımız hayvanın ısmı benım kağıdımda başka yazıor arkadaşlarımız sınav kağıdında başka isim yazıormuş .(cabbar yazıor olarak okudum ve kesinlikle eminim cabbar yazdığına arkadaşlarımın sınav kağıdında bulut yazıyormuş sadece ben cabbar olarak okumuşum cabbar isminin bir anlamı varmı acaba ? )
Esmaül Hüsna'da Ya Cebbar var en yakın benim bildiğim.
Arada Cabbar olarak geçtiğini görüyorum nadiren.Genelde Cebbar olarak yazılıyor.Evet Esmaül Hüsna'da aynı isim bu,farklı iki isim değil.Cebbar ile Cabbar aynı isim olarakmı geçiyor ?
Arada Cabbar olarak geçtiğini görüyorum nadiren.Genelde Cebbar olarak yazılıyor.Evet Esmaül Hüsna'da aynı isim bu,farklı iki isim değil.